24 April 2018

Unele semafoare pe galben intermitent la Zalău

Filed under: Actualitatea Salajeana |

semafor

O serie de semafoare din municipiul Zalău vor fi puse pe galben intermitent urmărindu-se, în acest fel, fluidizarea traficului în oraş. De asemenea, pentru cele amplasate la trecerile de pietoni va fi instalat sistemul de comandă manuală. Aceste măsuri vor fi luate după finalizarea proiectului ”Sistem de management al traficului în municipiul Zalău”.

Reprezentanții Primăriei municipiului Zalău, ai Poliției Rutiere Zalău, proiectantul și furnizorul de echipamente de semaforizare din municipiul Zalău s-au întrunit, ieri, pentru o nouă întrevedere privind optimizarea sistemului de semaforizare din oraș, implementat recent.
Pentru că sunt mari probleme cu circulația rutieră la nivelul orașului, mai ales în orele de vârf, după finalizarea proiectului ”Sistem de management al traficului în municipiul Zalău”, s-a stabilit ca unele semafoare să fie puse pe galben intermitent, iar la altele, situate la unele treceri de pietoni, să fie instalat sistemul cu comandă manuală.
O altă modificare va fi trecerea pe galben intermitent, de vineri de la ora 17.00 până luni dimineața, a semafoarelor situate pe strada Kossuth, pe strada Gheorghe Lazăr și pe strada Tudor Vladimirescu, până la sensul giratoriu cu strada Fabricii – care urmează să fie desființat.

One Response to Unele semafoare pe galben intermitent la Zalău

  1. Toate semafoarele pentru dreapta ar trebui puse pe galben intermittent la fel ca in orice tara civilizata, In schimb primim de la autoritati exemple din orase romanesti unde exista semafoare ca si la noi la Zalau. Dar eu vorbesc de tari civilizate. Sensul giratoriu de pe Fabricii urmeaza sa fie desfiintat, de ce? primaria spune ca duce la blocaje rutiere atat in amonte cat si in aval, dar nu sufla o vorbulita de cat incurca circulatia celebrele semafoare a lui dom 'primar. Ar desfinta orice numa' sa nu recunoasca ca a dat cu stangu-n dreptu cand le-a montat si ca nu-s bune nici de aruncat la goz. Numa un cretin ar renunta la sens giratoriu in favoarea unui sistem semaforizat Peste tot in lumea asta sensu' giratoriu fluidizeaza traficul numa la noi il incurca. Sau suntem noi un popor tampit de numa noua ni se inampla? Asta ultima era o intrebare retorica deci nu astept raspuns.

    dagio
    13 iulie 2013 at 23:20
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *