21 June 2018

Victorie cu cadeții

Filed under: Sport |

Primul amical din această vară a adus și prima victorie pentru Olimpia. Cu o echipă formată din juniori și jucători aduși în probe, Olimpia s-a impus aseară cu 1-0 la Orașu Nou în fața cîștigătoarei fazei județene a Cupei României.

Cum era oarecum de așteptat jocul nu a fost unul foarte spectaculos, ambele echipe fiind abia la începutul pregătirilor.
Galben albastri au marcat cite un gol pe repriză prin Adrian Sabou și Magdas Tamas. ”Vom selecta din acești cadeți în această perioadă pînă cînd vom rămâne în lot cu jucătorii care pot să facă față la nivelul ligii a 2-a” spune antrenorul Tibi Csik.
Sîmbătă de la ora 9,30 Olimpia va juca un alt amical, în familie, la Dorolț seniorii urmînd să întîlnească echipa cadeților.

Olimpia a folosit în prima repriză următoarea formulă de echipă: Man-Ionescu, Sabou, Silaghi, Gherman-Marian Pop, Ursan, Roghină, Roatiș-Kinczel, Lemac.
Repriza a 2-a: Țuțuraș-Bumba, Raț, Tușer, Armaș-Cădar, Ciorbă, Mezei, Ambruș-Magdaș, Toma.

Florin Mureșan

One Response to Victorie cu cadeții

  1. Felicitari domnule Muresan pentru articol,totusi poate veniti cu o rectificare dupa ce va informati mai bine si ne informati si pe noi cititorii care a fost scorul jocului de ieri.Pentru ca scrieti ca a fost scorul 1-0 dar puneti doi marcatori,acuma ori nu sunteti hotarat ,ori au marcat fiecare jumatate de gol…

    Suporter
    12 July 2013 at 16:51
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *