25 June 2018

16 jucători prezenţi la reunirea CSM-ului

Filed under: Sport |

handbal

După o pauză lungă, handbaliştii de la CSM au revenit ieri la antrenamente. Sala nouă a LPS a găzduit reunirea lotului, unde au participat 16 jucători, antrenorul Nicolae Istrate, directorul LPS Ionel Păcurariu şi preşedintele clubului, Valer Neagu. Aceştia le-au urat bun venit, a avut loc o discuţie de principiu între conducere şi jucători, după care s-a efectuat primul antrenament oficial.

Referitor la echipă, au apărut două noutăţi. Este vorba despre pivotul Sergiu Gherasim de la Minaur Baia Mare şi extrema dreaptă Andrei Pop, băimărean de origine, dar ultima dată s-a aflat în lotul celor de la Potaissa Turda. Au plecat 5 jucători, Rogoz la Turda, Leordean la Minaur, Albu, Hosvath şi Cuceu au revenit la Extrem Baia Mare.
În perioada următoare se vor efectua două antrenamente pe zi, iar apoi se va intra într-un minicantonament pe plan local. Urmeză apoi perfectarea unor meciuri amicale în compania unor echipe din zona noastră, poate şi din Ungaria.
În ceea ce priveşte bugetul, acesta a fost analizat de Comitetul Director al CSM-ului, urmând să fie votat la şedinţa Consiliului Local, care va avea loc pe 20 august. Antrenorul Nicolae Istrate şi-a fixat un obiectiv îndrăzneţ, locurile 3-5, respectiv creşterea în valoare a echipei, care are în componenţă, în mare parte, jucători tineri. Iar în sezonul 2014-2015 se va forma o echipă care va avea ca obiectiv promovarea în Liga Naţională.
La final vă prezentăm numele handbaliştilor prezenţi la primul antrenament de după vacanţă: Cristian Pogynă, Florin Mateş, Lucian Cioroiu, Cătălin Tătar, Emanuel Erdos, Cristian Mureşan, Mircea Santeiu, Adrian Ciaca, Raul Pop, Cristian Jurj, Sergiu Varga, Ioan Morar, cărora li se adaugă Sergiu Gherasim şi Andrei Pop, jucători aflaţi în probe la CSM.
Vă reamintim că noul sezon al Diviziei A la handbal masculin este programat să înceapă la data de 21 septembrie. Referitor la secţia de baschet, Valer Neagu a spus că, deocamdată, nu declară nimic. Singurul lucru interesant a fost faptul că, preşedintele a dat de înţeles că îl aşteaptă la Satu Mare, pe Dan Fleşeriu! Fără a preciza mai multe.

DANIEL CHIOREAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *