Amical: FC Olimpia- SC Bacău 0-2(0-0)

Filed under: Sport |

IMG_4294

Olimpia Satu Mare a pierdut oarecum surprinzător amicalul  pe teren propriu în compania nou-promovatei în liga a 2-a, SC Bacău. După o evoluție modestă, elevii lui Csik s-au văzut depășiți pe final, scor 2-0, golurile moldovenilor fiind marcate de Șchiopu în minutul 83 și Miron în minutele de prelungiri.
Olimpia a făcut probabil cel mai slab meci de pregătire din această vară, jocul galben-albaștrilor fiind lent și previzibil.
Dragoș, Bujor și Prodan au irosit ocaziile gazdelor iar pe fondul schimbărilor de pe final, rezervele moldovenilor au înclinat balanța. În minutul 83 SC Bacău a deschis scorul prin Șchiopu. În minutul 94 al jocului, Miron a reușit să treacă ușor de jucătorii Olimpiei și a trimis balonul în poarta apărată de Anca, stabilind de altfel și scorul final al partidei, 2-0.
De remarcat că cele două echipe s-au întîlnit și săptămâna trecută la Paleu în județul Bihor, sătmărenii cîștigînd acel amical cu 4-1.
Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat Șuta – Munteanu, Ene, Iuhas, Hanus, Gavrilescu, Micaș, Scvarzkopf, Zsiga, Negruț, Bujor. Au mai intrat Anca, Moș, Mureșan, Molnar, Villand, Dragoș, Feier.

Sport Club Bacău: Petrariu- Mihalachioaie, Adascăliței, Lozneanu, Luncanu, Întuneric, Dumitriu, Husein, Rusu, Hurdubei, Predoiu. Au mai evoluat Medeșan, Sascău, Strugariu, Miron, Ungureanu, Curiliuc.
Următorul meci de verificare al Olimpiei va avea loc, azi, de la ora 18.00, în compania formației FC Bihor.

One Response to Amical: FC Olimpia- SC Bacău 0-2(0-0)

  1. pai si normal,nu am vz nici o tactica.cum sa schimbi toata echipa in meciul cu bm cand mai sunt doua sapt.si pe csik nici nu l-am vz la fatza,sta tolanit pe banca.nici o indicatie nu a dat.cam slabut csik.

    sergios
    24/08/2013 at 19:00
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *