23 July 2018

Apaserv va factura sătmărenilor cu un metru cub mai puţin pe luna iulie

Filed under: Locale |

coica

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel, a solicitat SC Apaserv SA diminuarea facturilor de apă către consumatori datorită avariilor produse la reţea şi neplăcerilor create cetăţenilor municipiului Satu Mare, se arată într-un comunicat de presă remis ieri redacţiei.
“Marţi, 30 iulie, în jurul orei 15.00, la conducta de alimentare cu apă (la firul nr.1 de diametru 800) s-a defectat o piesă de trecere care a dus la manevre de vane şi apă murdară la robinete în toate zonele de pe raza municipiului Satu Mare. În noaptea de 30 spre 31 iulie s-a procedat la remedierea defecţiunii şi spălarea conductelor prin hidranţi subterani şi supraterani cu apă tehnologică”, se mai arată în comunicat.
Datorită pierderilor de apă produse în urma avariilor şi spălărilor de reţea, Comitetul director al SC Apaserv Satu Mare SA a hotărât diminuarea facturilor către consumatori aferente lunii iulie cu contravaloarea unui metru cub de apă, informează Primăria Satu Mare.
Szasz Lorand

3 Responses to Apaserv va factura sătmărenilor cu un metru cub mai puţin pe luna iulie

 1. sunt de acord…. dar ce se intampla in Carei, unde apa e murdara mai tot timpul, noua de ce nu ni se scad 2-3 mc de apa ?
  satmarenii sunt mai speciali ???

  careian
  7 August 2013 at 20:07
  Reply

 2. Nu va faceti probleme.Acest metru cub se va regasi in fatura sau facturile urmatoare.

  Pop Ioan
  8 August 2013 at 10:40
  Reply

 3. La Károly nu aveti primar !

  Napoleon
  8 August 2013 at 10:42
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *