More

    Campioni la lupte pe plajă!

    DSCN3171

    Un lot de 30 de luptători de la CS Satu Mare – Cetate Ardud se află în aceste zile în Mangalia la Campionatele Naționale de lupte pe plajă. Ajunsă la a 6-a ediție, competiția se bucură de un succes deosebit la public.
    Antrenorul Tudor Barbul ne-a declarat că sportivii noștri au obținut rezultate deosebite. ”În prima zi clubul CS Satu Mare – Cetate Ardud a luat 3 medalii, dintre care două de aur ale lui Marius Bulgăr obținută la categoria 30 kg și Lenard Berei care a luptat la 100 kg. Raul Zorzu a obținut medalia de bronz la 26 kg. Au terminat pe locul 5 următorii sportivi: Marian Zaha (32kg), Robert Staibinder (42 kg), Andrei Barbul (47 kg), Gherard Disic (80+). La fete a terminat pe locul 5 Andreea Bulgăr (65 de kg)” ne-a spus evident mulțumit antrenorul sătmărean.
    De remarcat că aseară alți trei sătmăreni au luptat în finala mică Mădălin Bulgăr, Cătălin Dângă și Cristi Szabo, la cadeți. Rezultatele nu ne-au parvenit însă pînă la închiderea ediției.
    Cel mai așteptat concurs va începe mîine când va avea loc cântarul oficial. Vor intra în acțiune juniorii Claudiu Blaga, Ovidiu Lăpuște, Cristan Szabo, Szabolcs Erseki, cu toții cu șanse la medalie.
    “Este un turneu frumos, organizarea este perfectă. Participăm la acest campionat în fiecare an. Totul se desfășoară pe plajă, acolo unde ajung sute de turiști să-i privească pe sportivi. Rămânem în Mangalia până duminică când ne vom întoarce în Satu Mare”, ne-a declarat antrenorul Tudor Barbul.
    Sportivii sunt cazați la o pensiune și din câte ni s-a spus gazdele sunt deosebite. Alături de sportivi au mai mers în Mangalia primarul din Ardud – Ovidiu Duma, președintele CS Satu Mare – Marcel Tarța, dar și părinți. Un rol important în această deplasare l-a avut și primăria din Terebești.
    Campionatul Național de lupte pe plajă este organizat de Federația Română de Lupte, Asociația Sportivă Municipală Mangalia și Clubul Sportiv Mangalia. În fiecare an ajung aici sute de sportivi din toată România.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE