Castor prost, filator şi mai prost

Filed under: Locale |

castor10

După ce s-a plictisit cu denunţurile şi autodenunţurile, incisivul Castor a început să se viseze filator. Zilele trecute s-a şi apucat de treabă, umblând cu maşina senatorială prin oraş cât a fost ziua de lungă şi şoseaua de largă. După ce s-a săturat de urmărit, filat şi interceptat de ozeneuri, s-a dat la agenturi. Niciun spion din Sătmar n-a scăpat de filajul acestui rozător murdar. Oricum, numai Castorel cel tembel ştie ce rezultate a obţinut în calitate de viitor deţinut. După ce s-a săturat de ozeneuri şi spioni, a vrut să treacă la scorpioni. Noroc că săgeata sa cheală i-a amintit că asemenea lighioane nu trăiesc prin Satu Mare. Aşa că tăntălăul Castorel, cu privirea sa caldă de viţel şi cu gândirea dementă, şi-a ales o nouă ţintă. A început să urmărească prin trafic diverşi sătmăreni, atât de evident încât a dat dovadă că nu e absolut deloc coerent. Şi nici măcar congruent, ci pur şi simplu dement. În general, urmăririle s-au încheiat într-un mod demn de un Castor ratat. Sătmărenii urmăriţi au realizat imediat că un Castor bolund le stă tot timpul în fund. Pentru a nu-i afecta satisfacţia dorsală, s-au lăsat urmăriţi o scurtă perioadă. După ce s-au săturat, pe acceleraţie au călcat, lăsându-l în urmă pe Castorul cel retardat. După câteva rateuri, înregistrate inclusiv la benzinării, Castorul s-a dus să-şi ia câteva pateuri pentru a-şi hrăni trupul bolnav şi capul beteag. Abia atunci a conştientizat că este un filor de rahat, nu numai un lunetist ratat, cum securiştii l-au învăţat.

5 Responses to Castor prost, filator şi mai prost

 1. CA este filator bine face.Voi l-ati promovat.Acu' n-aveti decat sa-l ocarati.Macar va tine in poz.drepti.

  vasile
  20/08/2013 at 07:01
  Reply

 2. …..Eu nu inteleg ziaristi de la gazeta Dvs, adica limbajul e sub orice critica, demn de un ziar de la tara, se vede doar o ura muribunda in tot ceea ce scrieti…pacat, pentru voi, adica se vede frustrarea nu profesionalismul pe care orice cititor il asteapta de la presa Libera, ce sa mai zic, cuvintele sunt de prisos, deci in concluzie terminati si scrieti articole destepte, sau concediati pleava de acolo,

  Neutru
  20/08/2013 at 14:59
  Reply

 3. ""Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale. Gazeta de Nord Vest isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. "" asta cere-ti voi de la comentari, what about you? ce scrie in articol?? asta nu inteleg, paote ma lamuriti, sau poate nu , postati comentariul:)

  Neutru
  20/08/2013 at 15:02
  Reply

 4. ???

  Dcnews
  21/08/2013 at 14:39
  Reply

  • you ask me? " ???"

   Neutru
   22/08/2013 at 12:49
   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *