More

    Cine ajunge la masa bogaților?

    reghecampf1

    Steaua le-a învins fără probleme pe Dinamo și CFR Cluj în ultimele două meciuri disputate în Liga 1. Echipa lui Reghecampf este într-o formă foarte bună și va încerca să facă primul pas către grupele Ligii Campionilor. “Roș-albaştrii” vor întâlni azi pe campioana Poloniei, Legia Varșovia, într-un meci în care vor fi susținuți de 50.000 de suporteri.
    După ce a trecut fără probleme de Vardar Skopje și Dinamo Tbilisi, echipa din Ghencea va trebui să o elimine și pe Legia, pentru a reveni în grupele Ligii Campionilor după o pauză de cinci ani. Jucătorii își doresc foarte mult să se califice în grupe, pentru că vor avea posibilitatea de a juca cu marelele echipe europene și vor primi și un bonus financiar substanțial de 100.000 de euro de om. Obiectivul Stelei este de a obține azi o victorie care să-i permită în retur să aibă prima șansă la calificare.
    Partida Steaua- Legia se joacă în această seară de la ora 21.30 pe Arena Națională și va fi transmisă de Digisport1 și Dolcesport1.

    Laurenţiu Reghecampf (antrenor): “Legia este cel mai dificil adversar pe care-l puteam întâlni în acest play-off. M-am uitat la meciurile pe care le-a avut cu Molde şi ştiu că ne aşteaptă două meciuri foarte grele. Jan Urban are la dispoziţie o mulţime de fotbalişti foarte buni, dar Vladimir Dvalishvili şi Jakub Kosecki sunt doi jucători pe care i-am remarcat. Nu cred că trebuie să exagerăm şi să spunem că suntem favoriţi în cele două meciuri pe care le vom avea cu Legia. Dacă ne dorim calificarea în grupele Ligii Campionilor, cred că avem nevoie de două meciuri foarte bune, în urma cărora să o eliminăm pe Legia. Trebuie să câştigăm la Bucureşti, apoi să facem un meci bun în retur! Dacă nu vom face asta, nu vom reuşi calificarea!”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE