21 April 2018

CSM Satu Mare, locul doi la Preșov

Filed under: Sport |

La sfîrșitul săptămânii trecute s-a desfasurat la Presov ,Slovacia,un turneu international de volei feminin ce a adus la start echipe din patru țări: Slovacia, Polonia, Belarus si România. Turneul s-a adresat echipelor de senioare iar România a fost reprezentată cu succes de proaspat infiintata echipa de volei a CSM Satu Mare. Elevele antrenorului Adrian Pricop au terminat pe un onorabil loc doi.
“Pentru noi a fost un turneu foarte reusit din punct de vedere al pregatirii tactice si omogenizarii echipei, am obtinut doua victorii si o infrangere, tinand cont ca echipa din Belarus care a castigat turneul este o echipa din Prima Liga Belarusa “ a declarat antrenorul Adrian Pricop.
Pentru CSM Satu Mare au evoluat:Angelica Podina,Denisa Mocar,Alexandra Misca,Alexandra Molnar,Adriana Matei,Natalia Preda,Daiana Adamcsik si Beata Vaida. De remarcat că Beata Vaida a luat premiul special de cel mai bun tragator de zona 4 din turneu .Maine incepand cu ora 10, la sala LPS, echipa de volei a CSM va desfasura un meci amical cu o echipa divizionara A din Nyiregyhaza.

Clasament final
1 PRIBUŽIE BREST (Bielorus)
2 CSM Satu Mare (Romania)
3 VK ELBA Prešov (Slovakia)
4 UKS „MOSiR” Jasło (Poland)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *