21 June 2018

Cu juniorii la Bârsana în cupă?

Filed under: Sport |

Mîine de la ora 17,30 sînt programate partidele din faza a 4-a a Cupei României la fotbal. În această fază a competiției a fost programată și Olimpia Satu Mare, echipa fanion a județului urmînd să se deplaseze la Bârsana în Maramureș.
După pățania de anul trecut cînd Olimpia a ajuns pe tabloul principal dar n-a mai fost lăsată să joace acasă cu Rapidul chiar dacă la tragerea la sorți era considerată echipă gazdă, conducerea pare să fi decis ca în acest an în cupă să dea credit juniorilor.
Astfel, la partida de mîine de la Bîrsana, Olimpia se va prezenta cu o echipă formată din cadeți și din juniori de la echipele pregătite la club de Mircea Bolba și Cristi Popa.
De remarcat că Avântul Bîrsana, câștigătoarea fazei județene Maramureș a Cupei României, a eliminat pînă acum trei echipe de liga a 3-a, Plimob Sighet, Unirea Dej și FC Universitar Baia Mare.
Partida de mîine de la Bîrsana va fi arbitrată la centru de Paul Unimătean ajutat la cele două margini de Gabriel Bârjac și Tunyogi Ferenc, toți din Zalău. Observatori Mircea Ciglnean din Cluj și Dan Jiga din Bistrița.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *