Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident produs la Turţ

Filed under: Locale |

accident

Pe raza judeţului Satu Mare s-au înregistrat, la sfârşitul săptămânii trecute, patru evenimente rutiere soldate cu decesul a doi tineri şi rănirea altor trei persoane. Tot în week-end, agenţii de circulaţie au aplicat 667 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 88.000 lei , dintre care 15 şoferi au rămas fără permis de conducere din care opt pentru conducere sub influenţa alcoolului, cinci pentru depăşirea vitezei cu peste 50 km faţă de limita admisă şi două pentru depăşiri neregulamentare.
Tragicul accident de circulaţie în care şi-au pierdut viaţa doi tineri s-a produs sâmbătă seara la Turţ, pe strada Susani de Jos, unde George V., în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea o motocicletă marca Honda, înmatriculată în Austria, în dreptul imobilului nr. 33, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului deosebit de violent a rezultat decesul tânărului care conducea motocicleta, dar şi a pasagerei Luminiţa C., în vârstă de 22 de ani.
Un alt eveniment rutier s-a produs vineri noapte pe DN 1F, în afara localităţii Urziceni, în cadrul căruia Marian P., în vârstă de 48 de ani, care conducea un autoturism marca Dacia, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în timpul efectuării manevrei de depăşire, a acroşat bicicleta neechipată corespunzător pe timp de noapte condusă din aceeaşi direcţie de Florina O., în vârstă de 38 de ani, care a suferit răni uşoare. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei pentru investigaţii clinice. În urma evenimentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului şi a revenit după o oră. După testarea acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată pentru stabilirea eventualei alcoolemii i-au fost recoltate probe biologice şi victimei.
Un alt accident de circulaţie a fost înregistrat sâmbătă lângă Ciuperceni, unde Petru C., în vârstă de 53 de ani, care se afla la volanul unei autoutilitare marca MAN, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de autoturismul marca Peugeot, condus regulamentar de Toader L., în vârstă de 53 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului marca Peugeot. În vederea stabilirii eventualei alcoolemii celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice. Cel de-al patrulea eveniment rutier s-a produs pe strada Principală din Remetea Oaş, în cadrul căruia Maria S., în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Opel, într-o curbă a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism marca Volkswagen condus regulamentar de Vasile B., în vârstă de 29 de ani. În urma impactului, pasagerul Albert S., în vârstă de 31 de ani, aflat în autoturismul Opel a suferit o rănire uşoară. Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
Pavel Prodaniuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *