More

    Eva Longoria s-a despărţit de omul de afaceri Ernesto Arguello

    Eva-Longoria-Wallpaper-1024x768

    Eva Longoria s-a despărţit de Ernesto Arguello, la patru luni după ce actriţa a început o relaţie cu omul de afaceri, informează usmagazine.com.

    “Nu a fost ceva foarte serios”, a declarat o sursă pentru US Weekly. “El era amuzant. (…) Cei doi s-au despărţit la începutul acestei săptămânii”, a adăugat sursa.

    Eva Longoria, în vârstă de 38 de ani, l-a întâlnit pe omul de afaceri în luna aprilie, când l-a distribuit în reality show-ul “Ready for Love”, pe care aceasta l-a produs.

    Actriţa a fost fotografiată ultima oară împreună cu Ernesto Arguello pe 4 august, într-o vacanţă pe care cei doi au petrecut-o în Marbella, Spania.

    Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune “Neveste disperate/ Desperate Housewives”.

    Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia “Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body”, şi 2012, când a apărut în “For Greater Glory: The True Story of Cristiada”. De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia “Arthur Christmas” (2011).

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE