19 June 2018

Filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei ,”Avatar”, va avea trei continuări. Când vor fi lansate acestea

Filed under: Life |

avatar_high_resolution-wide

Regizorul canadian James Cameron a confirmat faptul că filmul “Avatar”, pe care l-a regizat în 2009, va avea trei continuări.

Cineastul canadian a abandonat toate celelelalte proiecte ale sale pentru a se concentra asupra acestor trei continuări ale filmului “Avatar”, lungmetrajul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei – 2,7 miliarde de dolari.

James Cameron a realizat în ultimele luni o serie de filmări subacvatice pentru cel de-al doilea film din seria “Avatar”, a cărui acţiune se va desfăşura sub apă, şi a lăsat să se înţeleagă la începutul acestui an că este foarte tentat de ideea ca această franciză să fie alcătuită din patru filme, informează contactmusic.com.

Joi, regizorul canadian a confirmat faptul că pelicula originală din 2009 va fi urmată de o trilogie, spunând că a luat această decizie după ce a înţeles că are la dispoziţie un subiect suficient de complex pentru a realiza acest lucru.

“Să construiesc universul pe care l-am creat pentru «Avatar» a fost o experienţă rară, incredibilă, generatoare de multe satisfacţii. Scriind scenariile pentru noile filme, am înţeles că universul «Avatar», intriga în sine şi personajele au devenit mult mai complexe decât anticipasem şi a devenit evident faptul că două filme nu vor fi suficiente pentru a capta tot ce voiam să prezint pe marele ecran”, a declarat James Cameron.

Cele trei filme noi din seria “Avatar” vor fi filmate împreună, fără pauze între ele, însă vor fi lansate succesiv, în 2016, 2017 şi 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *