More

    Fleșeriu a semnat cu CSM Târgoviște

    Fostul antrenor al echipei de baschet feminin CSM Satu Mare, Dan Fleșeriu, este începând de luni noul tehnician al vicecampioanei, CSM Târgoviște.
    Deși a fost la un pas de a semna cu formația din Liga Națională masculinp, CSS Giurgiu, Fleșeriu a ales să rămțnă totuși la nivelul baschetului feminin unde e și antrenor secund al Naționalei de senioare.
    Într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului din Târgoviște, Fleșeriu a declarat că vrea să obțină rezultate foarte bune și cu această echipă. Acesta a mai recunoscut că “Toți antrenorii vor să pregătească Târgoviște, și ca să fiu sincer și acum doi ani am fost aproape de a semna cu CSM. Doar că au intervenit unele probleme și totul a picat”.
    Dan Fleșeriu a antrenat timp de cinci sezoane la Satu Mare și a obținut două medalii de argint şi două de bronz în Liga Națională. A jucat două finale de Cupa României cu CSM și a participat anul trecut în FIBA EUROPE CUP, obținînd două victorii într-o grupă cu Montpellier, Chevakata și SISU Gentofte.
    CSM Satu Mare va întâlni Târgoviște în etapa a 7-a, din 9 noiembrie (în deplasare).

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE