26 April 2018

Gardoș, nemulțumit de remiză!

Filed under: Sport |

gardos

Sătmăreanul Florin Gardoş a declarat, miercuri seară, după rezultatul de egalitate, scor 1-1, înregistrat cu Legia Varşovia, pe Arena Naţională, că formaţia poloneză a devenit favorită la calificare, dar este convins că Steaua va înscrie în partida retur.
“Rezultatul de 1-1 este unul negativ într-o dublă manşă, dar trebuie să mergem acolo să câştigăm. Şansele de calificare au scăzut. Cred că ei au prima şansă, dar mi-e greu să cred că nu vom înscrie acolo. Ne dorim foarte mult calificarea în Ligă pentru că este o şansă unică în viaţă. Nu m-aş mulţumi cu Liga Europa. E clar că avem meci de meci ocazii şi nu reuşim să înscriem”, a spus Gardoş, care a fost titular în echipa Steaua după ce s-a accidentat Vlad Chiricheş.
Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia poloneză Legia Varşovia, într-un meci disputat pe Arena Naţională, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.
Vlad Chiricheş nu a evoluat miercuri, oficialii Stelei precizând că el s-a accidentat la ultimul antrenament. Chiricheş este dorit în acest moment de echipa engleză Tottenham şi ar putea pleca în scurt timp în Anglia.
Partida retur se va disputa la 27 august, la Varşovia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *