More

    Hoţi de cai prinşi la Tăşnad

        Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tăşnad au oprit în trafic în noaptea de joi spre vineri,  pe strada Tudor Vladimirescu din Tăşnad, un atelaj hipo tractat de un cal şi având alţi doi cai legaţi în partea din spate.
    La vederea poliţiştilor, ocupanţii căruţei au fugit, ascunzându-se într-un lan de porumb. Constatându-se că atelajul are numere de înmatriculare aparţinând comunei Santău, evenimentul a fost transmis Secţiei 6 Poliţie Rurală Tăşnad.
    În urma măsurilor specifice, poliţiştii au reuşit identificarea lui Andrei R., în vârstă de 33 de ani,  Alexandru Ş., în vârstă de 21 de ani, şi Călin B., în vârstă de 18 ani.
    Din verificările efectuate a rezultat că cei trei au sustras în noaptea respectivă, din curtea locuinţei lui Ioan M., în vârstă de 64 de ani, din comuna Santău, atelajul hipo împreună cu un cal, în timp ce alţi doi cai au fost sustraşi de la Ioan M., în vârstă de 44 de ani, şi Cornel M., în vârstă de 38 de ani, din aceeaşi localitate. Autorii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE