More

    În cazul pastorului bistriţean şi al fiului său găsiţi morţi lângă Pomi, anchetatorii merg pe varianta crimei urmată de sinucidere

    pomi

    Ancheta în cazul pastorului bistriţean Adrian Blaga, găsit mort în seara zilei de 6 august, între localităţile Aciua şi Pomi, într-un microbuz în care se afla şi cadavrul băiatului său se apropie de final. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii merg pe varianta crimei urmate de sinucidere. Procurorul general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, Valentin Mirişan, s-a aflat în cursul zilei de ieri la Satu Mare pentru a analiza probele colectate de anchetatori în acest caz. Procurorul Mirişan a ocolit reprezentanţii presei, care îl aşteptau în faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare pentru declaraţii, plecând pe poarta din spate într-un microbuz al mascaţilor.
    Potrivit unor surse judiciare, în lipsa unor declaraţii oficiale, anchetatorii consideră tot mai plauzibilă varianta crimei urmată de sinucidere. Poliţiştii cred că, din cauza stresului provocat de ameninţările cămătarilor cărora le datora sume mari de bani, pastorul Adrian Blaga a decis să-şi ia viaţa, dar nu înainte de a-şi ucide copilul. Astfel, acesta l-ar fi ucis pe băiat cu mai multe lovituri, i-ar fi tăiat gâtul cu un cuţit după care ar fi dat foc microbuzului şi s-ar fi înţepat în gât cu cuţitul. Probele în acest sens sunt cele mai multe, şi anume pastorul nu avea decât o tăietură la gât şi avea urme de funingine în aparatul respirator, ceea ce dovedeşte că era viu în momentul în care a fost incendiat vehiculul.
    Szasz Lorand

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE