More

    Juniorii Olimpiei joacă la Bîrsana!

    În această după amiază de la ora 17,30, sînt programate partidele din faza a 4-a a Cupei României la fotbal. În această fază a competiției a fost programată și Olimpia Satu Mare, echipa fanion a județului deplasân-du-se la Bârsana în Maramureș.
    După pățania de anul trecut cînd Olimpia a ajuns pe tabloul principal dar n-a mai fost lăsată să joace acasă cu Rapidul chiar dacă la tragerea la sorți era considerată echipă gazdă, conducerea pare să fi decis ca în acest an în cupă să dea credit juniorilor.
    Așa cum anticipam în ediția de ieri, la partida de la Bîrsana, Olimpia s-a deplasat cu o echipă formată din juniori de la echipa pregătită la club la Republicani A de Cristi Popa.
    Avântul Bîrsana, câștigătoarea fazei județene Maramureș a Cupei României, a eliminat pînă acum trei echipe de liga a 3-a, Plimob Sighet, Unirea Dej și FC Universitar Baia Mare.
    Partida de la Bîrsana va fi arbitrată la centru de Paul Unimătean ajutat la cele două margini de Gabriel Bârjac și Tunyogi Ferenc, toți din Zalău. Observatori Mircea Ciglnean din Cluj și Dan Jiga din Bistrița.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE