Loc de joacă ecologic pentru copii, inaugurat ieri în Soarelui

Filed under: Locale |

inaugurare

La Satu Mare a avut loc ieri inaugurarea unui loc de joacă ecologic pentru copii, situat în cartierul Soarelui, lângă fosta centrală termică. Acest proiect a fost realizat de Asociaţia caritativă “Noua Speranţă”, cu sprijinul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare şi a Primăriei Municipiului Satu Mare. La acest eveniment au participat directorul executiv al APM Satu Mare, Elisabeta Bekessy, vicepreşedintele Asociaţiei “Noua Speranţă”, Szeredai Ervin, precum şi un grup de tineri din Danemarca, Estonia, Albania, Ungaria şi România, conduşi de pastorul Andres din Danemarca.
    Reprezentanţii asociaţiei au precizat că spaţiul de joacă este destinat pentru circa 40 de copii . Acest proiect a costat 56.000 de euro şi s-a putut realiza cu sprijinul unor sponsorizări a membrilor bisericii din Danemarca, a Primăriei Satu Mare, dar şi a unor firme din Danemarca, Ungaria şi România. Directorul Elisabeta Bekessy a declarat că Asociaţia Noua Speranţă a solicitat sprijinul APM Satu Mare pentru realizarea unui loc de joacă ecologic pentru copii. Manifestarea s-a încheiat cu un scurt program artistic realizat de tinerii aflaţi în vizită la Asociaţia “Noua Speranţă” conduşi de pastorul Andres.
    În altă ordine de idei, cei de la Asociaţia “Noua Speranţă” au primit în urmă cu un an şi jumătate din partea Primăriei Satu Mare dreptul de a concesiona centrala termică pe o perioadă de 30 de ani, urmând ca fosta centrală termică să devină sediul asociaţiei.
Pavel Prodaniuc

One Response to Loc de joacă ecologic pentru copii, inaugurat ieri în Soarelui

  1. sigur ca da ! hai sa facem acte de caritate! acel domn cu nume imposibil de pronuntat este proprietar, administrator si ce mai vrea el la o firma din oras. ati putea sa-l intrebati pe onorabilul domn de ce nu ii stau angajatii la acel loc de munca mai mult de doua trei luni sau care sunt conditiile de munca ?!

    17paul
    10/08/2013 at 21:25
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *