More

    LPS – Să înceapă școala!

    Nouă locuri libere au mai rămas în clasa a 9-a la Liceul cu Program Sportiv iar directorul Ionel Păcurariu se anunță optimist și e convins că acestea vor fi ocupate în urma testelor de aptitudini de săptămâna viitoare. Directorul Păcurariu e extrem de mulțumit că față de alți ani acum lucrările de modernizare și respectiv igienizare a sălilor de clasă și a sălii de sport s-au încheiat cu două săptămâni înaintea începerii anului școlar.
    Cu cheltuieli minime a fost renovată sala de sport din incinta liceului iar elevii și sportivii vor avea condiții excelente de antrenament în noul an școlar.
    ”Țin să le mulțumesc celor care s-au implicat în această vară la aceste lucrări. Practic am revopsit toată sala de sport care acum arată excelent. Sălile de clasă sînt și ele igienizate. Practic am cumpărat doar materialele, restul am făcut în regie proprie cu oamenii noștri”, ne-a spus directorul Păcurariu încîntat de modul în care arată acum sala mică de sport a LPS.
    Păcurariu a declarat că de la toamnă liceul va participa în competiții cu trei echipe de baschet, una de volei, una de handbal iar fotbalul va fi reprezentat la toate nivelurile de juniori. De la republicani A și B pînă la cei mai mici. De altfel LPS-ul are colaborări foarte bune atît cu echipele de baschet și handbal de la CSM cît și cu echipa de fotbal fanion a județului, Olimpia Satu Mare.
    Directorul Liceului Sportiv a ținut să mulțumească primăriei și mai ales primarului Dorel Coica pentru implicarea totală și pentru sprijinul acordat sportului juvenil.
    Acesta a reamintit că pentru profesori noul an școlar începe luni, 2 septembrie, în timp ce pentru elevi prima zi de școală va fi pe 16 septembrie.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE