More

    Michael Gambon, interpretul profesorului Dumbledore din “Harry Potter”, a fost spitalizat

    Michael-Gambon-as-Krapp-in-the-Gate-Theatre-production-of--Krapp-s-Last-Tape--by-Samuel-Beckett--Photo-Pat-Redmond

     

    Actorul britanic Michael Gambon, celebru pentru rolul din seria “Harry Potter”, a fost spitalizat după ce şi-a uitat replicile, la repetiţiile cu Teatrul Naţional Londonez, artistul mărturisind că la un moment dat şi-a pierdut cunoştinţa.

    Actorul în vârstă de 72 de ani a mărturisit că a leşinat după ce l-a cuprins o teamă nemotivată, scrie dailymail.co.uk.

    Totuşi, medicii de la Spitalul St. Thomas, unde a fost internat acesta, nu au găsit nimic în neregulă cu actorul din seria “Harry Potter”.

    Vorbind despre acest incident, Gambon a spus că bănuieşte că acest episod are de-a face cu memoria sa. “Era un rol mare. Cred că m-am speriat şi am leşinat. Mi-au făcut o grămadă de analize, dar nu au putut găsi nimic”, a spus el.

    Gambon s-a retras, în 2009, din producţia “The Habit of Art”, din cauza problemelor de memorie. Actorul a acceptat în cele din urmă că acest lucru este legat de faptul că îmbătrâneşte şi că problemele de memorie fac să fie “periculos” pentru el să mai joace teatru.

    Sir Michael Gambon, născut pe 19 octombrie 1940, este un actor englez de origine irlandeză, care a jucat în filme, seriale TV şi piese de teatru. Gambon a fost numit Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, în anul 1997. Actorul a devenit cunoscut la nivel internaţional în rolul profesorului Dumbledore, din seria “Harry Potter”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE