23 July 2018

Mik a câştigat Cupa Villa Karul

Filed under: Sport |

    Cu ocazia Zilelor Municipiului Carei, zilele trecute s-a organizat Cupa Villa Karul la fotbal, pe terenul Union Sport. Competiţia s-a desfăşurat în sistem turneu, fiecare echipă din cele şapte înscrise, fiecare cu fiecare, pe durata a 12 minute, adică şase minute pe repriză. Campionatul s-a desfăşurat în deplină sportivitate, fără incidente, proteste, pe durata a şase ore.
Din partea Direcţiei de Cultură şi Sport Carei, primele trei echipe au fost premiate cu diplome, cupe, dar şi premii speciale, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător, golgheterul şi cel mai bun arbitru al competiţiei.
În urma disputării jocurilor, echipa Mik a câştigat, acumulând 16 puncte, urmată în ordine de Şepcile Roşii cu 14, Union Sport cu 9, Polipol cu 8, Ketballabasok cu 4, FGH şi Botafogo cu 3.
Cel mai bun portar a fost desemnat Raul Cherecheş de la Şepcile Roşii, cel mai bun jucător a fost Lenard Zima de la Mik, golgheter „veteranul“ Zsolt Tabi de la Union Sport cu 7 reuşite, iar arbitrul turneului a fost desemnat Jozsef Csenteri.
Daniel C.

One Response to Mik a câştigat Cupa Villa Karul

  1. HAI SA FIM SERIOSI CE ECH. AU FOST ..SARACI LE PLACE FOTBALU SAU MAI MULT BEREA DUPA ,DA NU AU TREABA NICI CEI CARE ORGANIZEAZA FOTBALU DIN CAREI E SCARBIT DE CEI CARE SE OCUPA DE EL TABI…SI GROPARI PINTER KAIZER

    dede
    14 August 2013 at 20:53
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *