Politica USL făcută cu directorii PDL şi UDMR

Filed under: Locale,Top News |

poza-12

De un an şi trei luni de când a preluat guvernarea, la nivelul judeţului Satu Mare USL se află în situaţia ciudată de a-şi implementa programul de guvernare prin intermediul unor directori de instituţii deconcentrate aparţinând PDL şi UDMR, moşteniţi de pe vremea guvernărilor anterioare. Acţionând după directivele primite din partea partidelor din care fac parte, aflate acum în Opoziţie, o parte dintre aceşti directori pun beţe în roate Uniunii Social Liberale. De asemenea, aceştia s-au dedat la acţiuni abuzive de control, îndreptate numai împotriva primarilor social-democraţi şi liberali.

PDL, bine infiltrat în deconcentrate
PDL deţine controlul asupra celor mai multe instituţii deconcentrate, prin intermediul directorilor şi directorilor adjuncţi numiţi pe vremea când se afla la putere. Oamenii de bază ai PDL sunt: directorul Corneliu Ceică şi directorul adjunct Dumitru Pintea de la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, directorul Adina Filip şi directorii adjuncţi Alin Dan şi Sabin Pop de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, directorul Viorel Pintea şi directorul adjunct Gheorghe Mihalca de la APIA, directorul Victor Câmpeanu de la Direcţia Regională în Construcţii Nord-Vest, directorul adjunct Ioan Mihalca de la Direcţia Silvică, directorul Ioan Cioltean de la Direcţia Judeţeană pentru Agricultură, directorul Viorel Pribilean de la Electrica Distribuţie Transilvania Nord Satu Mare, directorul Petru Ardelean de la Drumuri Naţionale, directorul Marcel Tarţa de la Clubul Sportiv Municipal Satu Mare, directorul Ioan Codreanu de la Oficiul de Studii Pedologice şi Agrochimice şi directorul Casei Judeţene de Pensii, Eugenia Sabou.

UDMR şi-a păstrat directorii
UDMR deţine la rândul său câteva poziţii cheie în instituţiile deconcentrate sătmărene. Este vorba despre directorul Elisabeta Bekessy de la Agenţia pentru Protecţia Mediului, inspectorul şcolar general adjunct Szasz Piroska de la Inspectoratul Şcolar Judeţean, directorul Vartolomeu Bartoş de la Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, directorul Francisc Pataki de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, directorul Bohoni Janos de la Oficiul pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie, respectiv directorul adjunct Ştefan Weisenbacher de la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit.

Szasz Lorand

6 Responses to Politica USL făcută cu directorii PDL şi UDMR

 1. Ei v-au dat afara in mai putin de 48 de ore in 2009 cand va-ti dezlipit de ei. Sunteti slabi. Mai ales pe plan local!

  Marius Meghisan
  26/08/2013 at 08:07
  Reply

 2. TU VORBESTI? MAI BINE TACI, CA ITI SAPI COLEGII DE LA DSP MAI CEVA CA MARIAN VALER PSD-ul !!!

  Satmarean
  26/08/2013 at 09:57
  Reply

 3. Desi nu a fost nominalizat in articol, vad ca Marius Meghisan reprezinta un mare pericol pentru toti cei care se simt vizati. Tare disperat trebuie sa fi sa postezi comentarii in numele lui! Si sunt sigur ca el nu ar face asemenea greseli gramaticale (va-ti se scrie v-ati) !!!

  Claudiu
  27/08/2013 at 00:55
  Reply

 4. De unde sa puna uselistii mai ,,competenti '' ca cei din poza ? Privitii si minunati-va !!!

  megiesu'
  27/08/2013 at 15:07
  Reply

 5. Ati uitat-o pe Jeni navetista functie de cine e la guvernare. Care? Cum, care? Eterna de la la Pensii. Poate omiteti sa postati comentariul… N-ar fi prima data!

  george pop
  28/08/2013 at 18:10
  Reply

 6. Era clar ca n-o sa postati comentariul meu. Poate va pregatiti de pensionare anticipata. Si la propriu, si la figurat! Halal scribalai…

  george pop
  28/08/2013 at 18:17
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *