Preavize la Finanţe

Filed under: Locale |

    Aproape 160 dintre angajaţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Satu Mare au primit recent preavize de la conducerea instituţiei. Ei vor participa la un concurs în urma căruia pot să ocupe posturile care mai rămân în structura direcţiei. Din 1 august 2013, DGFP Satu Mare, la fel ca cele din Bihor, Sălaj şi Maramureş, a trecut în subordinea instituţiei financiare din Cluj-Napoca. Din acest motiv, noua organigramă a instituţiei prevede refacerea schemei de funcţionare. Surse oficiale vorbesc despre o redistribuire a posturilor în sistemul ANAF, odată cu reorganizarea instituţiei. Din acest motiv, finanţiştii pot opta pentru posturi în alte judeţe, unde există locuri libere.

4 Responses to Preavize la Finanţe

 1. Nu sunt finantist , dar nu inteleg de ce mai trteb sa dea examen daca merg la aceeasi institutie. Banuiesc ca este o buna ocazie ca partidele ca isi infiltreze oameni.

  radu
  06/08/2013 at 08:38
  Reply

 2. Foarte bine.Sint foarte multi si la DGFP care merg la serviciu dar habar nu au de meserie. Sa nu trebuiasca sa le pui o intrbare pentruca nu stiu raspunsul si atunci devin obraznici.

  ionut
  06/08/2013 at 09:37
  Reply

 3. In Satu Mare la finante gasim si antrenori sportivi.Si dau amenzi.

  elevul
  07/08/2013 at 10:04
  Reply

 4. mi se pare normal sa fie o triere a functionarilor deoarece cei care au Goldisul au salar de 20-30 mil la Finante, pe cand cei care au terminat o facultate adevarata nu au loc de munca, se pare ca vor putea da concurs pe posturi si cei care nu lucreaza la finante.

  ana
  09/08/2013 at 14:21
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *