24 April 2018

Primul meci la Satu Mare pentru trupa lui Csik

Filed under: Sport |

oli

În sfîrșit suporterii Olimpiei vor putea să-și vadă la lucru favoriții pe stadionul Municipal din Satu Mare.

După promovarea în liga a 2-a gazonul de pe Olimpia a fost refăcut și astfel jucătorii antrenați de Tibi Csik s-au văzut nevoiți să joace partidele de verificare în alte locații.
În această seară, de la ora 18, însă Olimpia va reveni acasă cu un amical în care va întîlni pe FC Municipal Baia Mare, echipă noupromovată în liga a 3-a. Cele două formații s-au mai întîlnit în această vară de două ori, 1-1 la Ocna Șugatag și 2-1 pentru maramureșeni l, după mai multe tergiversări pînă la urmă proiectul Olimpia II Satu Mare nu va fi abandonat. După cum ne-au declarat oficialii Olimpiei, echipa secundă va participa în liga a 4-a și va fi formată în cea mai mare parte din cadeți, majoritatea proveniți de la juniorii Olimpiei și de la Atletic Satu Mare. În completare, vor fi incluși în lot jucători, numai cadeți, care nu vor intra în vederile antrenorilor de la prima echipă pentru meciul de campionat din Liga a II-a.
Antrenorii acestei echipe au fost desemnați doi jucători din vechea gardă a Olimpiei, Mihai Paul și Levente Paul, în vreme ce Mircea Bolba, cel care a pregătit pînă acum ”satelitul”, va fi cooptat se pare în staff-ul tehnic al echipei mari.
Olimpia II Satu Mare va intra în competiție din această săptămână urmând ca partidele galben-albaștrilor din primele două etape ale ligii a 4-a să fie reprogramate. De menționat că Olimpia II Satu Mare nu va avea drept de promovare în liga a 3-a și nici nu va putea lua locul unei alte echipe la finalul sezonului în Liga a 4-a de elită.

Florin Mureşan

 

3 Responses to Primul meci la Satu Mare pentru trupa lui Csik

 1. Sunte-ti penibili, numai in presa satmareana se foloseste cuvantul cadet pentru denumirea tinerilor sportivi. Mai consultati dex-ul sa vedeti ce inseamna!

  dudu
  19 august 2013 at 12:20
  Răspunde

 2. @dudu: "sunte-ti" se scrie "sunteti", consulta dex-ul 😉

  gramatica...
  19 august 2013 at 15:44
  Răspunde

 3. Sursa: Sinonime (2002) | Adăugată de siveco
  CADÉT ~ți m. înv. 1) Elev al unei școli militare; iuncher. 2) Fiu de nobil sau de ofițer care se pregătea pentru cariera militară. 3) (în Rusia țaristă) Membru al partidului constituțional-democrat. 4) Sportiv între 14 și 16 ani. /<fr. cadet, rus. kadet

  Alex oh aha
  19 august 2013 at 17:26
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *