More

    Reghecampf: “Vreau revanşa cu Chelsea”

    st-2

    Sorţii au fost favorabili pentru Steaua, la tragerea la sorţi a grupelor Champions League. Campioana României a fost repartizată în grupa E, alături de Chelsea, Schalke 04 şi FC Basel, şi priveşte cu optimism spre partidele din această toamnă.
    La o primă vedere, calificarea în optimile competiţiei nu pare o utopie, iar şansele de a continua măcar în Europa League, prin obţinerea locului trei, par crescute. Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, considera ca sunt sanse reale pentru calificarea in primavara europeana a Champions League.
    “Sunt de părere că e o grupă acceptabilă pentru Steaua. Noi chiar putem să ne calificăm în primăvara europeană a Champions League. Erau variante mult mai grele. Cunosc foarte bine echipele pe care le vom întîlni. Pe Chelsea o cunoaştem, cu Basel am jucat două amicale, îi ştim bine şi pe Schalke, o să fie bine. Cred că cel mai important lucru la final este să avem un număr de puncte necesar pentru calificarea în primăvara Champions League. Eu sper la calificare şi speram şi înainte de tragerea la sorţi. Sper să fim la fel de calmi şi în iarnă să vorbim despre o calificare în primăvara Champions League. “, a spus Laurenţiu Reghecampf la DigiSport.
    În ceea ce o priveşte pe Chelsea, formaţie pe care Steaua a fost la un pas să o elimine în primăvară, din optimile Europa League, Reghe a spus: ” Vom avea o dublă grea. Am spus că vreau revanşa, am avut gura aurită şi cred că vom avea o evoluţie mult mai bună în faţa lor”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE