More

    Sălăjenii se pot înscrie la Şcoala Populară de Arte şi Meserii

        Consiliul Judeţean Sălaj, Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, Secţia Şcoala Populară de Arte şi Meserii fac cunoscut faptul că, în perioada 20 august – 10 septembrie, se fac înscrieri în anul I de studii pentru anul şcolar 2013 – 2014 la specialităţile pian şi vioară, cu o durată a studiilor de 5 ani, cât şi la specialităţile: acordeon, chitară, clarinet, saxofon, taragot, orgă electronică, pictură şi canto clasic, popular, cu o durată a studiilor de 3 ani.
    Se pot înscrie elevii de şcoală generală sau superioară acesteia, precum şi adulţi, indiferent de profesie şi loc de muncă, cursurile urmând a fi ţinute în afara programului de lucru.
    Taxa de frecvenţă este 450 de lei pe an şcolar. Înscrierile se pot face la secretariatul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, Zalău, P-ţa 1 Decembrie 1918, nr.11 (fostul Centru Militar Sălaj). Candidaţii vor susţine, în data de 10 şi 11 septembrie 2013, un test de aptitudini.
    Actele necesare pentru înscriere: o cerere tip eliberată de către instituţie, copie act de identitate sau copie certificat de naştere, taxa de înscriere de 20 lei.
    Informaţii suplimentare se pot obţine, zilnic, la sediul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, P-ţa 1 Decembrie 1918 nr. 11.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE