18 June 2018

Se anunţă un campionat de foc

Filed under: Sport |

fotbal

Sâmbătă debutează sezonul 2013-2014 al Ligii a IV-a din fotbalul judeţean. Din câte am observat, va fi cel mai puternic campionat din ultimii zece ani, pentru că majoritatea echipelor cu pretenţii au făcut transferuri importante. Mai ales că din campionatul viitor s-ar putea înfiinţa „liga de elită“ care va aduna primele şase clasate din cele două serii. În seria A, Victoria Apa are un obiectiv trasat clar: câştigarea seriei. Zoltan Ritli, ultima dată la Someşul Cărăşeu, a bătut palma cu echipa din Apa, iar alături de Claudiu Cosma, vor conduce echipa de pe margine. Condiţiile de desfăşurare a meciurilor vor fi foarte bune, există o bază financiară, jucători valoroşi, de aceea Apa va fi una dintre cele mai bune şi în acest nou sezon. De cealaltă parte, campioana, Someşul Cărăşeu, a rămas în vară fără jucători, Iosif Rapoş angajându-se să formeze o echipă competitivă, care să termine turul între primele 8. Turul Micula a transferat jucători din judeţ, dar şi unul care a evoluat la Şimleu, Puţureanu, iar obiectivul este locul 1-6.
Şi Talna Oraşu Nou îşi propune să câştige campionatul, antrenorul Dacian Nastai şi preşedintele Paul Bute fiind convinşi că au un lot valoros. Însă Talna nu va debuta în acest week-end, meciul fiind amânat din cauza Cupei României, marţi, echipa din Oraşu Nou urmând să întâlnească SESO Câmpia Turzii. Şi Recolta Dorolţ şi-a amânat primul meci, pentru ca antrenorul Estinca să aibă la dispoziţie toţi jucătorii.
În seria B, nou promovata Luceafărul Decebal, antrenată de fotbalistul Olimpiei, Cosmin Iuhas, vrea să termine între primele şase acest sezon. Câştigătoarea seriei, Someşul Oar, se confruntă cu mai multe indisponibilităţi, iar obiectivul principal este acela de a câştiga toate meciurile. La fel şi Gloria Moftinu Mare, Schamagosch Ciumeşti şi Schwaben Cămin se anunţă echipe care vor să se impună în cea de-a doua serie.
Seriile ar mai putea suferi modificări, Olimpia 2 urmând să ia locul Sătmărelului în seria A, iar în seria B să revină Victoria Petreşti, în locul Olimpiei Căuaş, care s-a retras din campionat.
DANIEL CHIOREAN

3 Responses to Se anunţă un campionat de foc

 1. Victoria Petresti…oficial retrogradeaza in fiecare an dar se pare ca NU! Ce rost isi mai are acest campionat atunci cand vedem cu totii ca este fara miza?! Petrestiul chiar nu are voie sa retrogradeze domnule presedinte al AJF Satu Mare? Sa retras Cauasul, atunci de ce nu promoveaza echipa care a terminat in liga a V -a pe locul 2?! Vai de capul “nostru” si de campionatul lui “Peste”!!!

  bala
  9 August 2013 at 08:35
  Reply

 2. Domnule Petrestul are conditi unde se poate juca fotbal nu casi la BABTA!!!

  biro
  9 August 2013 at 23:21
  Reply

 3. Degeaba are conditii daca nu are echipa (Petrestiul)… sunteti penibili, toata lumea rade de ce se intampla in campionatul asta de cacat condus de un om la fel ( de cacat) iar voi astia de la Petresti nu mai vorbiti de Babta ptr ca v-au batut fara drept de apel PENIBILILOR!!! Mai bine ati simplifica peisajul…

  bala
  11 August 2013 at 09:28
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *