More

    Sportivii de la CS Satu Mare, în cantonament la Szeged

    floreta

    Tinerii floretişti de la CS Satu Mare pleacă la acest sfârşit de săptămână într-un cantonament la Szeged, Ungaria. Până atunci, în această săptămână se pregătesc alături de colegii din Nyiregyhaza, care se află în pregătiri la sala Alexandru Csipler.
    Astfel, antrenorul Arnold Izsaki se va deplasa alături de Ulici Tamara, Pop Rayan, Turdean Teodora, Potor Andrea, Şofran Teodora, Anderco Cristina, Sabou Teodora, Figus Klaudia şi Szabo Vivien. Dată plecării este programată pentru 11 august, delegaţia sătmăreană urmând să se întoarcă acasă pe 18. La Szeged floretiştii vor efectua două antrenamente, de câte două ore şi jumătate, după care se vor recupera la bazin şi în sala de fitness. Dacă la Satu Mare, alături de copiii din Nyiregyhaza, floretiştii de la CS au efectuat mai mult antrenamente fizice, la Szeged se vor axa mai mult pe cele tehnico-tactice. Sala este prevăzută cu toate dotările necesare unei bune pregătiri, la fel şi anexele, cu bazine moderne, aparate de fitness şi multe alte utilităţi de un înalt nivel.
    Pe această cale antrenorul Izsaki doreşte să mulţumească părinţilor care au asigurat resursele necesare acestei pregătiri centralizate.
    Daniel C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE