20 April 2018

Start lansat în Liga a IV-a

Filed under: Sport |

liga-4

Pe terenul șvabilor din Cămin s-au întîlnit practic ultimele două campioane ale seriei B și două dintre favoritele de acum la calificarea în finala ligii, gazdele, respectiv Oarul.
Iar meciul a fost unul disputat cu șase goluri marcate din care două anulate gazdelor, cu președintele oaspeților trimis în tribună pentru proteste și cu un rezultat final, 3-1, care a consfințit victoria meritată a șvabilor.
Partida a avut ritm și după ce la 0-0 gazdelor le-au fost anulate pe bună dreptate două goluri pe motiv de ofside pînă la urmă șvabii au reușit să se desprindă la 3-0. Oarul a înscris pe final golul de onoare.
În seria A, start lansat pentru Victoria Apa. Cu o parte din jucătorii ce au evoluat la Cărășeu sezonul trecut și cu Zoltan Ritli pe bancă, echipa din Apa a spulberat, scor 4-0, pe AS Livada și se anunță a fi una dintre candidatele serioase la titlu.De remarcat că pentru gazde a marcat și veteranul Vasilică Mihovici, fostul atacant al Olimpiei și al Oașului revenind pe gazon în această vară. Pe lîngă Mihovici, pentru Apa , Petrică Berci a reușit o triplă în minutele 11, 78 și 86.
Dintre nou promovate, Luceafărul Decebal, echipă pregătită de căpitanul Olimpiei, Cosmin Iuhas, a început cu dreptul noul sezon, victorie 2-0 cu Ciumești, în vreme ce Crucișor a cedat acasă, 1-2 în fața campioanei, Someșul Cărășeu.
Iată rezultatele primei etape:
Seria A
Apa – Livada 4-0, – Micula – Odoreu 4-3, Crucișor – Cărășeu 1-2, Babța – Doba 2-6, Botiz – Medieș 1-1, Păulești – Negrești 2-2. Jocurile Dorolț – Lazuri și Olimpia 2010 SM II – Orașu Nou au fost amânate.
Seria B
Moftinu Mare – Andrid 5-0, Berveni – Pișcolt 1-1, Cămin – Oar 3-1, Decebal – Ciumești 2-0, Moftinu Mic – Tășnad 1-0, Urziceni – Căpleni 2-1, Foieni – Sanislău 1-0. Jocul Petrești – Vetiș a fost amânat.

FLORIN MUREŞAN

4 Responses to Start lansat în Liga a IV-a

 1. oare crasna moftin -tasnad nu-i surpriza?

  unu
  13 august 2013 at 06:46
  Răspunde

 2. Penalty inventat pt cei din Berveni de catre arbitru delegat….arbitru fricos care a fost prins de gat a uitat sa ii scoata cartonasu rosu…se mai intampla …pt evitarea spitalizarii omu mai si uita…

  ION
  14 august 2013 at 09:59
  Răspunde

 3. MIHO A FOST SI LA CAUAS NU UITATI CA LEAM FACUT ZILE FRIPTE LA MULTI MAI ALES AJF-ULUI

  dede
  14 august 2013 at 20:49
  Răspunde

 4. ASA E LA BERVENI SE PRACTICA ACELAS JOC DUR SI LA ADRESA ARBITRILOR SI OBSERVATORI STAU BINE MERSI SI ISI IAU BAREMU..GASCA LUI SISI

  dede
  14 august 2013 at 20:51
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *