18 June 2018

Victor Ponta: Am venit la guvernare ca să arăt eu cum trebuie construite autostrăzile

Filed under: Politic |

ponta

Premierul Ponta a declarat, miercuri, la ceremonia de de predare-primire a portofoliului ministerului Transporturilor către Ramona Mănescu, că este nemulţumit de modul cum se construiesc autostrăzile în România şi din acest motiv a venit la guvernare, pentru a arăta cum trebuie construite.
Premierul a făcut aceste declaraţii după ce a fost întrebat de jurnalişti dacă e mulţumit de modul cum se construiesc autostrăzile în România. “Nu, de aia am avenit la guvernare, ca să arăt eu cum se construiesc, ca să arăt că se poate face şi Comarnic-Braşov şi Piteşti-Craiova şi centura Sud, de aia am venit la guvernare. Dacă eram mulţumit, rămâneau Boc şi cu Berceanu şi cu Boagiu”, a spus Ponta.
El a precizat că din exerciţiul bugetar al UE pentru 2007-2013 se finanţează şi se vor finaliza tronsoanele Nădlac -Sibiu şi Sebeş-Câmpia Turzii, pentru care s-a lansat deja licitaţia, iar împreună cu ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, şi ministrul pentru mari proiecte, Dan Şova, vor prezenta viziunea Guvernului în domeniu pentru exerciţiul bugetar 2014-2020.

One Response to Victor Ponta: Am venit la guvernare ca să arăt eu cum trebuie construite autostrăzile

  1. Da in fiecare an cate o sute de metri sau nici atat

    Bilar
    30 August 2013 at 08:15
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *