More

    A început finala Campionatului Național al MAI

    Ieri dimineața s-a dat startul finalei Campionatului Național de tenis , competiție rezervată angajaților MAI.  83 de tenismani din toată țara se vor întrece timp de patru zile la baza sportivă Sănătatea.
    Festivitatea de deschidere a campionatului a avut loc  în prezența autorităților locale.
    Ultima competiție de acest gen s-a organizat la Satu Mare în anul 2007.
    Subprefectul Cristian Sasu a declarat deschisă competiția, în vreme ce fostul comandant al Inspectoratului Județean de Poliție de Frontieră, Vasile Ciocan, le-a transmis cu umor participanților că-și dorește ca acest concurs să se desfășoare într-un cadru de deplin ”fair-play”
    Concursul se desfășoară pe categorii de vârstă, sub 35 de ani, peste 35 de ani, 40 de ani, 45 de ani. Toți cei 90 de participanți, jucători profesioniști vor „lupta” pentru a ajunge în finală.
    Finala competiției și festivitatea de premiere va avea loc vineri, 6 septembrie.
    Competiția este organizată de Centrul Cultural al M.A.I., s-au implicat toate structurile M.A.I. din judeţ – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei – beneficiind şi de sprijinul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE