27 April 2018

Accidentare teribilă la Doba

Filed under: Sport |

    Din păcate, etapa a 5-a a ligii a 4-a n-a fost scutită de evenimente neplăcute. La Doba partida dintre echipa locală, Voința și AS Livada a fost întreruptă mai bine de 10 minute după ce în minutul 77 mijlocașul oaspeților Varga Levente a suferit o accidentare teribilă. La o fază de contraatac, Varga a fost faultat din spate de Lorenzo Rostaș. Aparent un fault de joc… Doar că atacantul celor de la Livada a avut neșansa ca Rostaș să-i cadă direct pe  picior… Rezultatul, fractură dublă și momente de groază pentru cei prezenți la teren. Arbitrul a așteptat preț de 10-12 minute sosirea ambulanței iar abia apoi meciul a fost reluat de la scorul de 1-0 pentru Livada.
Pînă la final nimeni n-a prea mai avut chef de fotbal, Livada a mai înscris o dată în minutul 83 prin Vaida Vasile și Doba pierde astfel al doilea meci pe teren propriu în acest sezon.
De remarcat că preț de o oră gazdele au atacat într-una și au ratat trei ocazii imense… Și cum ocaziile se răzbună, în minutul 68 Vasile Niculae a înscris pentru Livada cu un șut de la mijlocul terenului…
Altfel surprinde înfrîngerea celor de la Dorolț la Negrești, 2-1 într-un meci al orgoliilor. Apa rămîne lider iar Orașu Nou se impune clar . Olimpia II merge ceas sub comanda lui Bolba, 3-0 cu campioana Cărășeu.
În seria B,  Someșul Oar a cîștigat derby-ul local cu Luceafărul Decebal și s-a instalat pe primul loc în vreme ce Gloria Moftinu Mare a pierdut neașteptat acasă cu Ciumești și a coborît pe patru.
Partida Căpleni-Vetiș s-a întrerupt cu zece minute înaintea finalului, oaspeții părăsind supărați terenul de joc… Rezultatul va fi decis astăzi la Comisia de disciplină.

clasamente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *