Accidentare teribilă la Doba

Filed under: Sport |

    Din păcate, etapa a 5-a a ligii a 4-a n-a fost scutită de evenimente neplăcute. La Doba partida dintre echipa locală, Voința și AS Livada a fost întreruptă mai bine de 10 minute după ce în minutul 77 mijlocașul oaspeților Varga Levente a suferit o accidentare teribilă. La o fază de contraatac, Varga a fost faultat din spate de Lorenzo Rostaș. Aparent un fault de joc… Doar că atacantul celor de la Livada a avut neșansa ca Rostaș să-i cadă direct pe  picior… Rezultatul, fractură dublă și momente de groază pentru cei prezenți la teren. Arbitrul a așteptat preț de 10-12 minute sosirea ambulanței iar abia apoi meciul a fost reluat de la scorul de 1-0 pentru Livada.
Pînă la final nimeni n-a prea mai avut chef de fotbal, Livada a mai înscris o dată în minutul 83 prin Vaida Vasile și Doba pierde astfel al doilea meci pe teren propriu în acest sezon.
De remarcat că preț de o oră gazdele au atacat într-una și au ratat trei ocazii imense… Și cum ocaziile se răzbună, în minutul 68 Vasile Niculae a înscris pentru Livada cu un șut de la mijlocul terenului…
Altfel surprinde înfrîngerea celor de la Dorolț la Negrești, 2-1 într-un meci al orgoliilor. Apa rămîne lider iar Orașu Nou se impune clar . Olimpia II merge ceas sub comanda lui Bolba, 3-0 cu campioana Cărășeu.
În seria B,  Someșul Oar a cîștigat derby-ul local cu Luceafărul Decebal și s-a instalat pe primul loc în vreme ce Gloria Moftinu Mare a pierdut neașteptat acasă cu Ciumești și a coborît pe patru.
Partida Căpleni-Vetiș s-a întrerupt cu zece minute înaintea finalului, oaspeții părăsind supărați terenul de joc… Rezultatul va fi decis astăzi la Comisia de disciplină.

clasamente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *