More

    After-school-ul din Mărtineşti, împrejmuit de Primăria Odoreu

    gard

    Primăria Odoreu a reuşit să împrejmuiască after-school-ul din localitatea Mărtineşti din fonduri proprii. Potrivit primarului Dumitru Pop, obiectivul trebuia împrejmuit pentru a putea fi finalizată şi recepţionată întreaga investiţie. “Alături de reabilitarea Căminului Cultural Odoreu şi de asfaltarea drumurilor din comună, after-school-ul din Mărtineşti face parte dintr-un proiect integrat FEADR. Ultimul obiectiv este aproape finalizat şi sperăm că până la finele lunii octombrie să îl recepţionăm şi inaugurăm. Însă pentru acest lucru era nevoie de un gard împrejmuitor realizat din fondurile proprii ale Primăriei Odoreu deoarece acesta nu era inclus în proiect”, a precizat Dumitru Pop.
    În total, au fost realizaţi 200 de metri liniari de gard împrejmuitor format dintr-o fundaţie de beton, stâlpi de metal şi plasă zincată sudată. Investiţia a costat Primăria Odoreu 35.000 de lei, iar lucrările au fost executate de firma SC Primaserv SRL a cărui acţionar majoritar este Primăria şi Consiliul Local Odoreu. Lucrările la acest obiectiv au fost recepţionate la finele săptămânii trecute, iar edilul şef al comunei s-a declarat mulţumit de calitatea acestora.
    Costul total al proiectului a fost de 2,5 milioane de lei, din care doar pentru realizarea after-school-ului din Mărtineşti au fost alocate 1,52 milioane de lei.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE