More

    Aurel Vaşvari, reales preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Pensionarilor Social Democraţi

    psd

    Preşedinte din 2010 al Organizaţiei Judeţene a Pensionarilor Social Democraţi Satu Mare, Aurel Vaşvari a fost reconfirmat în funcţie în urma Conferinţei de alegeri care s-a desfăşurat ieri la sediul PSD Satu Mare. La eveniment au fost prezenţi preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, preşedintele şi preşedintele executiv a Organizaţiei municipale Satu Mare, Dorel Coica, respectiv Radu Roca, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate, Paula Mare, preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan, precum şi circa o sută de pensionari social democraţi sătmăreni.
    Înainte de alegerile efective, Raul Băbţan, Paula Mare şi Radu Roca le-au mulţumit pensionarilor social-democraţi pentru colaborare şi le-aU urat un călduros La mulţi ani de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. De asemenea, Dorel Coica şi Mircea Govor le-aU spus vârstnicilor că în continuare mizează pe sprijinul lor pentru confruntările electorale de anul viitor, au amintit de faptul că PSD este cel mai iubit partid în rândurile pensionarilor şi le-au transmis toate gândurile bune de ziua lor.
    În afară de Aurel Vaşvari, la alegerile de ieri a mai fost desemnat Sabin Sabău pentru funcţia de preşedinte executiv, Cornel Chilinţan pentru cea de secretar executiv precum şi cei cinci vicepreşedinţi. În prezent în această organizaţie sunt înscrişi 1.994 de membri şi 246 de simpatizanţi.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE