Autorul unui accident, depistat după pistolul uitat în maşină

Filed under: Locale |

    Lucrătorii din cadrul I.P.J. Satu Mare au fost sesizaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112 de către Gheorghe L. despre faptul că, la intersecţia străzilor Mileniului cu strada Ceahlăului din municipiul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier.
La faţa locului s-au deplasat lucrători ai Biroului Rutier Satu Mare, care au constatat faptul că a avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale în care a fost implicat un autoturism BMW, al cărui conducător auto a plecat de la faţa locului.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că în buzunarul scaunului dreapta faţă al autoturismului se afla un pistol cu aer comprimat marca GAMO calibru 4,5 mm, fără muniţie, fapt pentru care a fost solicitat sprijinul lucrătorilor Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.
În cursul zilei de sâmbătă, s-a prezentat la sediul I.P.J. Satu Mare, George F., în vârstă de 37 de ani din Satu Mare care a recunoscut că a fost implicat în evenimentul rutier şi este proprietarul pistolului cu aer comprimat marca GAMO, calibru 4,5 mm.
Faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere fără drept de armă neletală supusă autorizării, respectiv părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.
Pavel Prodaniuc

One Response to Autorul unui accident, depistat după pistolul uitat în maşină

  1. mincinosilor habar nu aveti ce plm comentati

    anonim
    30/09/2013 at 17:47
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *