24 June 2018

Concert Dragonu, la şapte ani de activitate

Filed under: Locale |

dragonu

Peste o sută de tineri sătmăreni au participat sâmbătă seara la concertul aniversar susţinut de Dragonu AKA 47 într-un club sătmărean. Au fost prezenţi foarte mulţi fani ai artistului, dar şi oameni noi care au venit să îl vadă pe artist pentru prima dată. Rapper-ul promovează mesaje antidrog, după ce în viaţa lui s-au produs mai multe schimbări în ultima perioadă. Artistul nu este pentru prima dată la Satu Mare, dar de fiecare dată la concertele lui se adună foarte mulţi iubitori ai muzicii hip-hop.
Dragoş Tudorache pe numele lui de scenă Dragonu, a incendiat sâmbătă seara împreună cu Stres şi Tecko Star publicul sătmărean. Chiar dacă s-au lăsat aşteptaţi, show-ul a fost unul pe măsura aşteptărilor. Artistul sărbătoreşte şapte ani de activitate şi îşi aduce aminte de copilăria şi adolescenţa lui muzicală: „ M-am maturizat făcând muzică. Încă sunt la începutul maturizării mele muzicale, să vedem ce iese din această maturizare. Până acum e bine, sincer, e foarte bine”, a mai declarat rapperul.
Concertul a scos în evidenţă dorinţa publicului sătmărean de a participa la cât mai multe evenimente de acest gen în oraş. Cu toate acestea artistul a ţinut să precizeze că uneori publicul urmăreşte să impună artistului ce să cânte, iar atunci dorinţa publicului nu mai poate fi prioritară pentru un artist. După părerea artistului publicul ar trebui să respecte decizia de a cânta despre ce vrea el: „ Când m-am întors la credinţă, am cântat despre credinţă, acum cânt despre curajul de a face o schimbare. M-ar fi omorât să mai cânt despre droguri, cu toate că în România publicul încearcă să manipuleze artistul să cânte ce vrea el să audă. De aceea eu cânt independent, o muzică mai underground”, a conchis artistul rapp.
Alexandra Ardelean

One Response to Concert Dragonu, la şapte ani de activitate

  1. Cam asa iese treaba cand omul e incult si devine peste noapte "jurnalist ". Cotofana asta isterica din Tasnad scrie mai nou articole despre Hip Hop. Jalnic! sa scrie acolo despre ferme, ca degeaba se prezinta la concert daca nu o duce capu sa redacteze un articol. Conducerea trustului sa se sesizeze !!!

    Eugen gen
    24 September 2013 at 01:08
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *