26 April 2018

Cupa României – faza judeţeană

Filed under: Sport |

Miercuri s-au desfăşurat zece meciuri din primul tur al fazei judeţene din Cupa României. Un singur joc a avut nevoie de prelungiri, echipa din Lucăceni câştigând cu 4-2 (1-1 după primele 90 de minute), în faţa formaţiei de Ligă a IV-a, Stăruinţa Berveni. Alte două formaţii din Liga a V-a, Arsenal Vetiş şi Crasna Craidorolţ, au învins formaţii din eşalonul superior, furnizând surprizele acestui început de competiţie. Pe lângă învingătoarele de miercuri, în turul doi sunt calificate direct echipele din Cărăşeu, Dorolţ, Micula, Apa, Oraşu Nou, Oar, Tăşnad şi Cămin. Iată rezultatele:
Tiream – Piscolt 3-4
Lucaceni – Berveni 1-1, 4-2 dupa prelungiri
Ghenci – Andrid 1-2
Cauas – Petresti 3-4
Santau – Urziceni 1-2
Craidorolt – Capleni 2-1
Domanesti – Ciumesti 3-5
Arsenal Vetis – Sanislau 3-2
Acas – Decebal 2-4
Moftinu Mic – Beltiug 3-0
Miercuri, 2 octombrie, de la ora 16.00 se joacă restul meciurilor din primul tur, după care se vor cunoaşte toate „calificatele“:
Marna – Foieni
Hodod – Babta
Supur – Moftinu Mare
Agris – Olimpia
Satmarel – Odoreu
Dara – Lazuri
Dumbrava – Botiz
Viile SM – Medies
Tarna Mare – Viitorul Vetis
Porumbesti – Paulesti
Madaras – Livada
Certeze – Negresti
Bercu – Doba
Ardud – Crucisor
În caz de egalitate la finalul timpului regulamentar de joc, se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute, iar dacă egalitatea persistă departajarea se va face la loviturile de la 11 metri. Baremul de arbitraj este în valoare de 240 lei, 120 lei de la fiecare echipă. (D.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *