Gata de start…

Filed under: Sport |

olimpia

După șapte ani de așteptare, Olimpia revine în liga a 2-a. Elevii lui Tibi Csik vor debuta în noul sezon sîmbătă de la ora 11, când la Satu Mare va veni Craiova lui Mititelu. Tibi Csik se declară optimist înaintea startului în noul sezon și spune că are mare încredere în băieți, mai ales că are la dispoziție un lot echilibrat.
Csik recunoaște că și-ar fi dorit să joace un amical înaintea primului meci oficial, dar din păcate echipele de liga 1 din zonă au avut alt program, atît U cît și CFR Cluj fiind acum într-un minicantonament. ”Avem un lot echilibrat și mă bucur că am reușit să aducem acasă jucătorii sătmăreni cei mai buni pe care i-am avut la alte echipe de liga a 2-a. Avem nevoie de un start bun, de o victorie cu Craiova și sînt convins că o putem obține. Avem informații despre jocul Craiovei și cred că au și ei puncte slabe. Îl respect pe antrenorul lor, Nicolo Napoli, dar   vreau să-l înving” a spus Tibi Csik care speră ca sîmbătă să fie inspirat în alegerea formulei de start. ”Am conturat un prim 11 dar pînă sîmbătă mai e ceva timp de gîndire…”, recunoaște Csik care sîmbătă a programat un meci școală împărțind lotul în două echipe”, a mai spus Tibi Csik, într-un interviu acordat emisiunii Săptămîna sportivă de la Nord Vest TV.
De remarcat că deși s-a vorbit de o posibilă despărțire, atît portarul Miron cît și atacantul Marinaș au rămas în lot. De asemenea cadetul Lemac a rămas sub formă de împrumut de la Dinamo II, doar Negruț alegînd să plece la Vîlcea după ce toată vara s-a pregătit la Satu Mare.

Dorel Stoica vrea
să plece de la echipa lui Mititelu!
Dorel Stoica nu mai doreşte să evolueze pentru FC Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, şi speră să găsească înţelegere la acesta pentru a fi lăsat să plece liber. Mititelu are toate motivele să se opună plecării jucătorului. FC Universitatea Craiova nu mai contează de circa o lună pe serviciile lui Dorel Stoica, iar jucătorul în vârstă de 34 de ani care invocă o accidentare a spus că nu mai vrea să revină la echipa lui Adrian Mititelu.
“Eu vreau o despărţire amiabilă. Aştept înţelegere din partea domnului Mititelu, aşa cum şi eu am fost mereu corect. Nu am nimic cu echipa, cu dânsul, dar nu mai pot lucra cu Nicolo Napoli! Am motivele mele, n-are rost să continuăm. Nu e vorba de-o trădare, sunt dorit şi la formaţii din prima ligă. Am o vârstă, vreau să mai joc câţiva ani fotbal, aştept să ne despărţim în pace”, a declarat Dorel Stoica, pentru gsp.ro.
Dorel Stoica are o ofertă de la CS Universitatea Craiova, echipa Olguţei Vasilescu, fapt pentru care Adrian Mititelu ar putea să refuze să-i dea drumul jucătorului, în condiţiile cerute de el.
FLORIN MUREŞAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *