24 June 2018

Mii de sătmăreni au luat cu asalt Centrul Comercial Someşul

Filed under: Locale |

cumparaturi

La Centrul Comercial Someşul a avut loc vineri noaptea, între orele 20.00-0.00, o nouă ediţie a Nopţii albe a reducerilor. Şi de data aceasta, numeroşi sătmăreni s-au deplasat la magazinul Someşul, unde au fost aşteptaţi cu multe surprize, reduceri şi bună dispoziţie. Mii de sătmăreni au trecut pragul complexului comercial, atraşi de numeroasele reduceri şi promoţii, aplicate la o gamă largă de produse.

Furnicar de clienţi în magazinele de haine
Ca de fiecare dată, cu ocazia Nopţii albe a reducerilor, foarte mulţi cumpărători s-au înghesuit la etajul I al Centrului Comercial Someşul, unde se află magazinele cu articole de îmbrăcăminte. Astfel, cei care s-au aflat la Bossini au avut parte de promoţii de până la 70% la colecţiile vechi şi 20% la colecţia nouă, iar magazinul Inedit i-a atras pe cumpărători cu reduceri de 10% şi 50%, atât la femei cât şi la bărbaţi. La Stone Creek, sătmărenii aflaţi la cumpărături beneficiau de reduceri până la 50% la anumite articole.De asemenea, la Energic, sătmărenii aveau promoţii de până la 20% la toate produsele, astfel încât o bluză putea fi cumpărată cun un preţ cuprins între 19 şi 29 lei. “Întrucât este Noaptea albă a reducerilor, am hotărât să fac nişte cumpărături. Mi-am luat o foarte frumoasă bluză de sezon, pe care am dat doar 19 lei, pe care pot să o port la diferite ocazii”, ne-a declarat elevul Adrian Pop. Şi magazinul Leonard Collection le-a oferit cumpărătorilor o reducere de 20% la toate produsele. Sătmărenii au fost aşteptaţi cu reduceri între 30-50% la costumele Zitex în magazinul Zitex, precum şi reduceri de 25% la toate produsele care nu făceau obiectul altor promoţii la Amely Shoes, dar şi reduceri de 10% la toate produsele la Adalin,  reduceri de 20% la toate produsele la LCT Collection, cu reduceri de 20% la toate articolele din magazinul Jolidon, respectiv între 20-70% la magazinul Ginnete. Magazinul Nagy Textile a acordat reduceri de 10% la toată gama de produse. Reduceri au fost şi la magazinele de haine pentru copii, astfel la magazinul Kiddy Store beneficiau de o reducere de până la 30% la articolele de îmbrăcăminte pentru copii, respectiv de până la 35% la Baby Star. Cei de la Marconf îşi aşteptau clienţii cu reduceri de 20% la toate produsele. Firma Mondex a acordat reduceri de 8% pentru toate produsele, iar posesorii de carduri de fidelitate  au beneficiat de o dublă reducere, de 16%. Sătmărenii au putut beneficia de reduceri de 30% la halate la magazinul Triumph, respectiv de până la 70% la Steilmann.

Reduceri pentru toţi
Pe lângă magazinele cu haine, au mai fost reduceri şi la alte firme aflate în incinta Centrului Comercial Someşul. Astfel, cei de la Ardudana îşi aşteptau clienţii cu reduceri de 5% la toate produsele, iar cei de la Adrilen au acordat reduceri de 8% la toată gama de lemn şi placaj, reduceri între 5-10% la produsele din sticlă, reduceri între 10-50% la bijuteriile gablonţ din metale diverse: seturi, cercei şi accesorii, reduceri între 5-8% la bijuteriile din pietre semipreţioase, reduceri de 10% la produsele din hârtie, carton şi mucava, respectiv reduceri între 5-7% la alte produse. Roza Oro oferea reduceri de 20% la bijuterii din argint şi la ochelari de soare. Firma Trodat le-a oferit clienţilor pachetul Business cu ştampilă rotundă Colop R30 (diam. 30) şi dreptunghiulară Colop P30 (5 linii de text) cu reducere de 30% din preţul de listă, respectiv reduceri de 10% pentru orice produs cumpărat în intervalul orar 20.00 – 00.00. Magazinul Optiwel ofereau reduceri de 15% la toate produsele, iar magazinul Ştefana reduceri de 10% la produsele antichizate. De asemenea, şi magazinele de suveniruri, King Art şi Poco Loco, siuate la parterul Centrului Comercial Someşul au oferit reduceri de 25% la toate produsele. Cei de la B&B Collection şi-au aşteptat cumpărătorii cu reduceri de 15% la ceasuri, bijuterii din argint şi oţel, articole decorative, 5% pentru bijuteriile din aur şi 10% pentru produsele cosmetice. În aceeaşi ordine de idei, magazinul Rankine acorda reduceri de 15% la toate produsele, iar Agora Silver de 20% la toate produsele. Tot cu ocazia Nopţii albe a reducerilor, sătmărenii au putut beneficia de reduceri la toate produsele de cofetărie şi panificaţie ale firmei Daniel, respectiv de un meniu shaorma la 10 lei şi o halbă de bere din partea casei. De asemenea, la magazinul Polak erau reduceri de 5% la mobilier,  la magazinul Vârsteana de 15% la canapele, la magazinul Practic Com de 5% la cristale şi porţelan, iar magazinul Benmat a oferit reduceri de 10% la candelabre. De asemenea, la librăria Accent sătmărenii beneficiau de reduceri de 10% la jucării.

Pavel Prodaniuc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *