More

    Patrick Stewart, starul serialului “Star Trek”, s-a căsătorit. Poza amuzantă postată pe Twitter de actor după nuntă

    patrick-stewart-sinbad

    Actorul Patrick Stewart, starul serialului “Star Trek: The Next Generation”, s-a căsătorit cu logodnica lui, Sunny Ozell, în cadrul unei ceremonii oficiate de bunul său prieten actorul Ian McKellen, informează contactmusic.com.

    Patrick Stewart şi Sunny Ozell, o cântăreaţă din New York, au o relaţie care a început în urmă cu cinci ani şi s-au logodit în martie 2013.

    Potrivit unei surse citate de publicaţia Us Weekly, ceremonia a avut loc duminică. Informaţia a fost confirmată ulterior de Patrick Stewart prin intermediul unei fotografii a cuplului, postate pe contul său de Twitter.

     Fotografia, în care tinerii căsătoriţi pozează într-o piscină umplută cu mingi colorate, este însoţită de următorul mesaj: “Yes, married” (“Da, ne-am căsătorit”).

    Ceremonia a fost oficiată de bunul prieten al actorului Patrick Stewart, actorul Ian McKellen, care a obţinut de curând certificatul care atestă faptul că are dreptul să oficieze astfel de evenimente.

    56

    Patrick Stewart şi Sunny Ozell s-au cunoscut în 2008, la Brooklyn Academy of Music, în timp ce actorul juca pe Broadway în piesa “Macbeth”. Patrick a fost căsătorit între anii 1966 şi 1990 cu Sheila Falconer , cu care are doi copii – Daniel şi Sophia. Actorul a fost căsătorit apoi cu producătoarea serialului “Start Trek: The Next Generation”, Wendy Neuss, din 2000 până în 2003.

    sursa: mediafax

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE