24 April 2018

Peste 450 de job-uri oferite la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Filed under: Locale |

bursa

O nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi s-a desfăşurat ieri la Casa de Cultură a Sindicatelor, evenimentul fiind organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare. La bursă au fost prezenţi peste 40 de angajatori care au oferit peste 450 de locuri de muncă pentru absolvenţi şi nu numai.
La deschiderea oficială a bursei au fost prezenţi subprefectul Cristian Sasu, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, viceprimarii municipiului Satu Mare, Marcela Papici şi Radu Roca, directorul AJOFM, Marcel Maruşca, directori de instituţii deconcentrate din judeţ, alţi invitaţi. După ce directorul AJOFM a declarat deschisă Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, subprefectul Cristian Sasu a felicitat organizatorii şi şi-a exprimat convingerea că mulţi absolvenţi din acest an îşi vor găsi un loc de muncă cu această ocazie. Şi preşedintele Adrian Ştef a felicitat conducerea AJOFM pentru organizarea acestei burse adăugând faptul că instituţia sprijină tinerii absolvenţi în vederea găsirii unui loc de muncă. “Sperăm ca şi angajatorii să-şi găsească, cu această ocazie, persoane adecvate pentru posturile vacante”, a precizat Ştef. De asemenea, şi Radu Roca a felicitat AJOFM pentru organizarea acestei manifestări adăugând faptul că Primăria Satu Mare sprijină instituţia în vederea angajării absolvenţilor anului 2013.
La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi din Satu Mare au fost prezenţi 42 de angajatori care au oferit peste 450 de locuri de muncă. Marea majoritate vizau persoane cu studii medii printre care cele mai multe fiind cele de confecţioneri şi tâmplari dar şi de agenţi de asigurări, de vânzări sau lucrători comerciali. Totodată, au mai fost oferite şi 30 de locuri de muncă pentru absolvenţii de studii superioare, cele mai multe fiind cele de ingineri. Sute de absolvenţi şi nu numai s-au prezentat ieri la această bursă în speranţa găsirii unui loc de muncă.

Florin Dura

2 Responses to Peste 450 de job-uri oferite la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

 1. Dar de ce nu se anunta ca ceva timp inainte ca se organizeaza asa ceva !!!!!!!!!!!!!!

  Dana
  27 septembrie 2013 at 20:05
  Răspunde

 2. de ce nu se afiseaza toate comentariile?intreb a mia oara.nu sunt din Satu Mare,ce aveti cu reactiile cititorilor?

  sile
  28 septembrie 2013 at 16:23
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *