25 April 2018

Primăria vrea desfiinţarea “Gropii lui Gyuszi”

Filed under: Locale |

groapa

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, îi cheamă pe sătmăreni să îşi exprime poziţia vizavi de aşa numita “Groapă a lui Gyuszi”, care face parte din ansamblul arhitectural denumit “Pasajul Pietonal Corneliu Coposu”. Conform celor declarate de edilul şef, “Groapa lui Gyuszi” a devenit un veritabil pericol pentru sătmăreni, în special pentru copii, din cauza şobolanilor care mişună pe sub gradenele de lemn. Primarul Dorel Coica consideră că ar trebui acordată o altă destinaţie acelui spaţiu, luând în calcul amplasarea unui patinoar în sezonul rece. Primarul municipiului Satu Mare a precizat că aşteaptă opiniile sătmărenilor atât pe site-ul oficial al Primăriei Satu Mare – satu-mare.ro – cât şi pe pagina personală de Facebook.
Ciprian Bâtea

3 Responses to Primăria vrea desfiinţarea “Gropii lui Gyuszi”

 1. Nu sint de acord cu aceasta decizie.Poate nu stiti, dar acolo se aduna si se joaca multi copii din primavara pina toamna tirziu. Mai bine sa se ia masuri de igienizare si reparare a zonei, se fie o zona curata si frumoasa.
  E adevarat ca se desprind acele sipci uneori ,dar acest lucru ar trebui urmarit si reparat prompt,asa cum ar trebui urmarit si reparat prompt orice calup de piatra cubica din zona centrala.

  lucia
  30 septembrie 2013 at 09:04
  Răspunde

 2. Coiculescu, tu esti cel care da in gropi, de cand te-am votat ca fraierii, spune si tu ce ai realizat? Ai dat doar niste gauri, dar Gyusi a reusit sa faca chiar o groapa de care ar fi bine sa nu te atingi, mai bine du-te sa te vada careva medic si daca poate, sa-ti estompeze deosebita calitate de mincinos.

  andrei gheorghe
  30 septembrie 2013 at 20:05
  Răspunde

 3. Mai bine reparati scarile de pe dig, ca azi, maine nu mai ai pe ce urca! Iar groapa lui Gyuszi s-o igienizati daca e chiar asa de periculoasa!

  dani
  4 octombrie 2013 at 16:02
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *