21 July 2018

Răspuns la atacurile ”mincinoase” ale cetățeanului Băbășan

Filed under: Locale |

puscas

În calitate de director general al SC Florisal SA mă simt dator să răspund cetățeanului Băbășan, locuitor al orașului Satu Mare, care în repetate rânduri a recurs la informații mincinoase cu care încearcă să păcălească sătmărenii, având ca scop creare de imagine proprie în șubreda sa carieră politică, pozând în persoana unui cetățean fidel și cinstit al urbei noastre, în contrar cu realitatea.
Pentru demonstrarea informațiilor mincinoase publicate într-un ziar local, redau în cele ce urmează, punctual, cum s-a achitat redevența prevăzută în contractul de salubrizare până la zi:
Documentele sus menționate pot fi consultate de oricare cetățean pentru a se convinge de realitatea faptelor susținute de mincinos.
Asigur populația orașului pe care îl deservim cu toată loialitatea de 8 ani, că serviciile pe care vi le prestăm sunt taxate cu tarifele practicate în orașe similare cu Satu Mare și mult mai mici decât în multe orașe din țară, iar calitatea lor este la nivel impus de contract și respectiv reglementările din domeniu.
Doresc să aduc la cunoștință sătmărenilor că investițiile de peste 4 mil. euro pe care le-am făcut în domeniul salubrizării au adus și orașul nostru în rândul orașelor îngrijite și dotate la nivel corespunzător cerințelor actuale.
Acest ”carierist” răutăcios a reușit prin mijloace personale proprii să păcălească membrii unui partid de onoare din Satu Mare și să ocupe o funcție de conducere în partid, căruia nu-i face cinste.
Declar cu toată responsabilitatea că preocupările zilnice ale întregului personal de la Florisal sunt de a vă deservi exemplar și prompt, într-o conlucrare bună și eficientă. Rugăm sprijinul Dvs. în respectarea regulilor de conviețuire privind gospodărirea deșeurilor și de a lua atitudine față de cei certați cu legea.
Sper într-o bună colaborare cu fiecare sătmărean, și așteptăm ca fiecare locuitor să beneficieze de serviciile noastre în mod legal, nu prin depozite clandestine create de cei certați cu legea.
    Director General
    Ing. Pușcaș Vasile

8 Responses to Răspuns la atacurile ”mincinoase” ale cetățeanului Băbășan

 1. 1 singur cuvant: disperare

  Sile
  29 September 2013 at 23:42
  Reply

 2. Poate ca Babasan minte dar dvs va bateti joc sigur de noi cei ce va platim, in afara de parcul din centru orasul este scirbos de murdar!!!!!!!!! Linga containerele selective mereu este gunoi pt ca le goliti foarte rar si cetateni "civilizati" arunca pe linga ele, neavind loc in containere. Mergeti si vedeti cele de peste drum de hotelul Sport, pe Mileniului, focar de infectie!!!! Peste drum de liceul Slavici ati pus containere selective, dar n-ati pus si pt. sticla, asta pt ca ati facut INVESTITII MARI!!! Satmareanul care locuieste in zona sa se plimbe prin tot orasul sa caute unde sa arunce sticlele. Nu ne pasa de averile pe care le aveti sau ce politica faceti, dar la citi bani primiti nu aveti dreptul sa va bateti joc de satmarenii care va platesc cinstit. Daca ati uitat ce inseamna CINSTIT e bine sa va reamintiti. Si sa faceti ceva ca sa traim si noi intr-un oras curat, de care sa nu ne fie scirba. Oare se poate???

  orasean
  30 September 2013 at 09:17
  Reply

 3. Servicii de calitate,cica.Zilele trecute mi-am maturat trotouarul din fata casei,mizeria ajungind pe carosabil , NEIMPRASTIAT,linga bordura.Citiva lucratori de la Florisal maturau strada,dar nu au ajuns sa mature inca acolo inde am pus mizeria,mi-au facut un scandal imens chemind si seful lor la fata locului.Acesta mi-a pus in vedere daca nu "inghit" ceea ce am adunat,cheama Politia Locala sa ma amendeze.Oare Dir.General are cunostinta despre aceste apucaturi din partea angajatilor sai? sau nu are timp de asa ceva?Sunt lucruri mai importante de pus la cale la crisma de pe Iuliu Maniu (Lisa)?

  Pop Ioan
  30 September 2013 at 10:42
  Reply

 4. Ar trebui noi cetatenii, sa facem un referendum si sa stabilim daca mai este cazul sa platim batjocura Florisalului; in Satu Mare mizeria este la ea acasa. Primaria sa subventioneze aceasta activitate daca doreste mentinerea Florisalului in continuare…

  ciprian
  30 September 2013 at 12:48
  Reply

 5. in 30 sept 2013 dupa orele amiezii am postat niste adevaruri despre acest Puscas si fiu-sau, d-lor care verificati comentariile inainte de postare, de ce ati refuzat postarea ? sau fiind de la GNV sunteti pe-o mana cu Silica Puscas junior & senior ? Rusine, bai !

  Viorel
  30 September 2013 at 21:28
  Reply

 6. NOI satmarenii ar trebuie sa refuzam sa mai platim Florisalul, pentru ca oricum nu-si merita banii. Adica niste gunoieri zbiara la un cetatean care il plateste??? Omul a avut bunul simt sa mature mizeria de pe trotuar si tot el a fost de vina pt ca a dunat-o pe carosabil???Da Flroisalul nu primeste bani sa curate orasul, ca omul nu I-a chemat la el in casa! RUSINE, iar patronal nu spune nimic, nici macar nu-si cere scuze. Domnule primar daca ati prelungit acest contract pt binele satmarenilor, nu pentru binele altora, impuneti-le acestor nesimtiti sa-si faca datoria si publicati in fiecare luna citi bani le dati din bani publici. Sa se vada clar cit incaseaza ca sa mentina orasul MURDAR!

  sile
  1 October 2013 at 22:43
  Reply

 7. Este corect ceea ce postaţi, dar aş dori totuşi să pun un punct pozitiv: curăţenia în cartiere se face la timp, e destul de O.K., hai să le mai dăm o şansă, după care îi linşăm!!!

  sportivul
  3 October 2013 at 07:47
  Reply

 8. Strada Iuliu Hossu este maturata in fiecare marti ,, pe hartie,, si ,,pe facturi ,, in realitate angajatii florisal vin din doua in doua saptamani sau o data pe luna si mimeaza un maturat , dar cu grija sa nu ridice praful!

  gigi
  3 October 2013 at 17:06
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *