More

    Senatorul Marian, încolţit pentru calomnie

    valer_blejnarSenatorul independent şi declarat incompatibil Marian Valer îşi va petrece mult timp de acum înainte prin instanţă din cauza proceselor care i-au fost intentate pentru numeroasele calomnii proferate în mod public sau în paginile Gazetei de Nord-Vest la adresa adversarilor săi mai mult sau mai puţin închipuiţi. Unul dintre aceşti adversari, care a fost atacat în cel mai ordinar mod cu putinţă la dispoziţiile numitului Marian Valer este deputatul PDL de Oaş, Andreea Paul. Deputatul democrat-liberal l-a acţionat în instanţă pe Marian Valer. Au fost daţi în judecată şi câţiva ziarişti ai Gazetei de Nord-Vest, cărora senatorul Marian le-a schimbat titlurile articolelor sau chiar şi conţinutul, pentru a le face “mai savuroase”, reuşind în schimb să le facă doar mai calomnioase.

    Calomnii pe site-ul  fantomatic
    Deputatul PDL de Oaş, Andreea Paul, este decisă să-l oblige pe calea instanţei pe senatorul independent şi declarat incompatibil Marian Valer să răspundă pentru atacurile sale murdare din timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Numitul Marian Valer a atacat-o constant şi pe toate fronturile, născocind inclusiv minciuni legate de familia deputatului PDL. Virulenţa atacurilor a determinat-o pe Andreea Paul să îl acţioneze în instanţă pe senatorul independent şi mai nou incompatibil.
    Deputatul Andreea Paul a acţionat în instanţă şi fantomatica publicaţie a senatorului Marian Valer, denumită Avertisment din Nord-Vest. Cu această ocazie, a ieşit la iveală că publicaţia on-line nu a avut nicio formă de organizare juridică, funcţionând la negru. La fel ca orice proiect coordonat de senatorul independent, publicaţia online Avertisment din Nord-Vest s-a închis la scurt timp după ce a fost lansată cu mare pompă. În scurta perioadă de funcţionare, pe site-ul publicaţiei au apărut o mulţime de articole pline de calomnii scrise de Marian Valer şi ciracii săi.

    guraDovada implicării senatoriale
    În campania sa de compromitere a actualului deputat Andreea Paul, senatorul independent Marian Valer s-a folosit din plin de redacţia Gazetei de Nord-Vest. Acesta a schimbat titlurile articolelor scrise de redactorii Gazetei de Nord-Vest, ba chiar a rescris pasaje întregi din textele lor. Pentru a-şi şterge urmele, numitul Marian Valer a distrus ciornele articolelor corectate cu propria sa mânuţă. Astfel, Marian Valer a încercat să paseze întreaga responsabilitate juridică pentru calomniile sale ordinare în cârca redactorilor publicaţiei. Însă, spre ghinionul său, căutând în arhiva ziarului am găsit o dovadă a implicării sale.
    Astfel, am găsit două articole apărute la rubrica Gura târgului despre candidatul PDL în Colegiul nr.1 pentru Camera Deputaţilor, Andreea Paul. După ce a dictat articolul respectiv, senatorul independent Marian Valer a cerut materialul imprimat şi a făcut o serie de corecturi, schimbând inclusiv titlul unui material, probabil pentru a-l face mai savuros. Titlurile articolelor, respectiv “O familie fără omenie” şi “Andreea cea răzbunătoare”, sunt sugestive vizavi de mizeriile ticluite de numitul Marian Valer la adresa Andreei Paul. Suntem curioşi dacă numitul Marian Valer îşi recunoaşte scrisul mâzgălit de pe ciorna pe care o reproducem în facsimil. Actul respectiv va constitui o probă zdrobitoare în procesul pentru calomnie intentat senatorului independent şi declarat incompatibil Marian Valer de deputatul PDL de Oaş, Andreea Paul.

    Alex Ohaha

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE