More

    Senatorul nimănui, de umplutură, în grupul PP-DD

        De obicei, Valer Marian pierde vremea în Senat. Doar luni este în elemental lui, când, târziu, pe-nserate, poate să mai introducă o interpelare sau o întrebare. În rest, nu mai are niciun instrument politic de care beneficiază instituția parlamentarului. Ca să iasă din totala izolare, senatorul nimănui i-a rugat pe liderii PP-DD să-l primească în grupul partidului de la Senat. Liderul Vochițoiu Haralambie ne-a declarat că ordinul a venit de sus, iar senatorii PP-DD au fost nevoiți să-l adopte.
    Însă, acesta a precizat că decizia a fost una pur politică și nu de dragul lui Valer. “Mulți au plecat din partidul  nostru și era o teamă că ne putem pierde grupul parlamentar. Deci, venirea lui Valer Marian a fost binevenită, ne-a precizat senatorul PP-DD”, a spus Vochițoiu.  Cu alte cuvinte, Valer “cade la număr” pentru ca partidul lui Dan Diaconescu să-și păstreze privilegiile parlamentare: birouri, secretare, mașini. Dar, potrivit surselor noastre, Valer este în continuare de unul singur, el ieșind total din decorul PP-DD.
    Când l-am întrebat pe liderul senatorilor PP-DD dacă Valer Marian se implică în implementarea strategiei parlamentare a partidului său, acesta a dat din cap, lăsând să se înțeleagă că nu l-a văzut la chip în această sesiune pe senatorul nimănui. Deși viceliderul Steliana Miron a încercat să-l acopere pe Valer, declarând că acesta participă la ședințele grupului,  sursele noastre susțin că acesta nu are nicio treabă cu parlamentarii PP-DD. Este foarte activ în ziua de luni, când depune interpelări și întrebări, a precizat Miron. Însă, trebuie menționat că toate sesizările sunt  depuse împotriva celor considerați de el a fi dușmanii lui politici,  nu se încadrează decât în războiul său personal, dus cu toate instituțiile statului.
    De menționat că liderii PP-DD  Satu Mare au precizat de multe ori că senatorul Marian Valer nu le reprezintă interesele în Parlament, neexistând nicio comunicare în acest sens.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE