Spectacol total şi motoare turate la „Cupa Satu Mare“

Filed under: Sport |

karting

Sâmbătă şi duminică, Bulevardul Transilvania a fost gazda ediţiei a doua a „Cupei Satu Mare“ la karting. Au participat aproximativ 60 de piloţi din Reşiţa, Arad, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Zalău, Suceava şi din alte părţi ale ţării. Aceştia au concurat la clasele Bambini (50 cm cubi), Mini, Mobra seniori şi juniori (50 cm cubi), Puffo (80 cm cubi), Cadett (80 cm cubi), 100 seniori şi juniori (100 cm cubi)  şi K.Z. 125 (125 cm cubi). Spectatorii au putut privi cu sufletul la gură depăşiri pe muchie de cuţit, iar fumul motoarelor asurzitoare a făcut circuitul şi mai spectaculos. Pe lângă clasamentele generale, organizatorii, printre care îl amintim pe Gheorghe Takacs de la Palatul Copiilor Satu Mare, au întocmit un clasament al participanţilor din judeţul nostru:
– Bambini: locul 1 – Thomas Torner (SM), locul 2 – Mateo Olar (SM), locul 3 – Alexandru Bretan (SM), locul 4 – David Selymesi (Carei)
– Mini: locul 1 – Marco Bota (SM), locul 2 – Iuhas Eric, locul 3 – Keller Mark (Carei), locul 4 – Szabo Steven (Carei)
– Mobra: locul 1 – Szoke Levente (SM), locul 2 – Mille Ianos (Carei), locul 3 – Bertok Csaba (Carei)
– 100 FA: locul 1 – Szoke Levente (SM), locul 2 – Varga Tamas (Carei), locul 3 – Negru Norbert (Carei)
– KZ – 125: locul 1 – Lenard Szabolcs (SM), locul 2 – Sabo Alin (SM), locul 3 – Ghindele Emeric (Carei)
– Puffo 60: locul 1 – Muncean Mihai (SM), locul 2 – Tătar Cătălin (SM), locul 3 – Schmidt Helmut (Carei).
La final vă reamintim că principalii organizatori au fost Palatul Copiilor, reprezentat de profesorul Gheorghe Takacs, care pregăteşte un sportiv deosebit, pe Marco Bota, CSM Satu Mare, Primăria şi Consiliul Judeţean Satu Mare.

One Response to Spectacol total şi motoare turate la „Cupa Satu Mare“

  1. Felicitari organizatorilor! Apreciez asemenea initiative, de stimulare a tinerilor. Insa, ca locatara pe acel bulevard va spun ca pentru mine a fost ingrozitor ca timp de doua zile sa suport zgomotul infernal produs de zecile de motoare turate, sa stau cu geamurile inchise, dar totusi in miros de combustibil ars si carnati prajiti exact sub fereastra mea. Asemenea actiuni ar trebui organizate inafara orasului, de exemplu pe aerodrom, sau in parcarea Real. Cand cautam locatii pentru aceste evenimente ar fi bine sa luam in considerare si disconfortul masiv pe care le provoaca.

    Satmareanca
    09/09/2013 at 17:49
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *