24 June 2018

Start la ”marea curăţenie”

Filed under: Locale |

curatenie

Sătmarul va participa şi în acest an la proiectul naţional ”Let`s Do It, Romania!”. Proiectul uneşte români din toată ţara, astfel că şi sătmărenii sunt invitaţi să se înscrie până în data de 27 septembrie orele 18:00 pentru a putea participa alături de autorităţi, companii, ONG-uri, reprezentanţi media, persoane publice şi voluntari la marea curăţenie din tot judeţul, într-o singură zi.
Anul acesta în Satu Mare curăţenia se desfăşoară în 28 septembrie de la ora 8.00 cu întâlnire pe platoul din Piaţa 25 Octombrie unde se va derula procedura de înscriere a voluntarilor pentru ca la ora 9.00 toţi voluntarii să ajungă pe teren şi să înceapă marea curățenie.
La fel ca în ceilalți ani, organizatorii vor încerca să pună la dispoziţia voluntarilor mijloace de transport pentru a se putea deplasa direct la locaţiile unde va avea locacţiunea de curăţenie, precum şi saci şi mănuşi pentru a colecta deşeurile. Voluntarii care deţin mijloc de transport personal şi doresc să participe în grupuri organizate pot să îşi aloce o zonă de curăţat.
Sătmărenii sunt aşteptaţi să se înscrie pentru curățenia din data de 28 septembrie pentru următoarele zone disponibile: Amați-Rușeni, Ciuperceni, Mădăras, Pădurea Cionchești, Pădurea Noroieni, Vetiș-Oar, Petea-Dorolț, Mujdeni, Iojib-Livada,  Pădurea Nucilor.
Primele trei ediţii au adunat la un loc 650. 000 de voluntari care au colectat peste 1,6 milioane de saci de deşeuri în toată ţara. Doritorii se pot înscrie la numerele de telefon: 0743-898889, 0741-684817, 0361-428100 sau la adresa de e-mail: satu-mare@letsdoitromania.ro
Alexandra Ardelean

One Response to Start la ”marea curăţenie”

  1. Un proiect foarte benefic, avand in vedere ca la noi in tara nu prea se tine cont de efectele daunatoare asupra mediului pe care le provoaca deseurile. Ar trebui organizate mai des astfel de proiecte!

    Dogaru Cristina
    23 January 2015 at 10:29
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *