More

    Un angajat al unei staţii de carburanţi, atacat cu spray lacrimogen

    politia

    Lucrătorii din cadrul IPJ Satu Mare au fost sesizaţi duminică seara prin Servciul Naţional Număr Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către o angajată de la o staţie de carburanţi din comuna Dorolţ despre faptul că o persoană neidentificată nu a dorit să achite contravaloarea combustibilului comandat şi totodată a folosit un spray lacrimogen împotriva unui coleg de-al său.
    În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare l-au identificat pe autorul faptei, acesta fiind Ioan M., în vârstă de 64 de ani, din municipiul Bistriţa, fără antecedente penale.
    Acesta a comandat de la staţia de carburanţi gaz lichefiat în valoare de 180 lei pe care a refuzat să-l plătească, folosind împotriva unuia dintre angajaţi, care a încercat să-l împiedice să părăsească incinta staţiei, un spray lacrimogen. Totodată, în autoturismul acestuia au fost găsite cinci tuburi cu spray lacrimogen, două electroşocuri şi un pistol cu gaze.
    De asemenea, poliţiştii au mai stabilit faptul că autoturismul condus de către bistriţean avea numerele de înmatriculare false. Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, port fără drept de armă neletală şi port fără drept de armă albă precum şi pentru conducerea unui autoturism cu numere false, iar în cursul zilei de luni a fost prezentat Judecătoriei Satu Mare, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o durată de 15 zile.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE