25 June 2018

Veronica Fernandez va realiza un film documentar la Satu Mare

Filed under: Locale |

veronicaDupă ce a lucrat la mai multe filme alături de Francis Copolla, Ridley Scott, Colin Farrel, Matt Damon, producătoarea Veronica Fernandez va realiza un film documentar la Satu Mare. Sosită în judeţ săptămâna trecută, Veronica a ales să ajute Asociaţia STEA prin realizarea unui documentar profesionist care va fi subtitrat în limbile engleză, franceză, italiană şi spaniolă şi care va fi difuzat la nivel internaţional. În cel mai scurt timp la Satu Mare va ajunge o echipă formată dintr-un cameraman şi un sunetist, ambii cu mari realizări în domeniul producţiei cinematografice în Spania, cei trei urmând ca timp de două luni să-şi pună în aplicare talentele. “Am întâlnit-o pe Ylenia, voluntara Asociaţiei STEA din Italia, la o întâlnire în Spania. Ştia cu ce mă ocup şi mai ştia că pe lângă munca pe care o fac particip cu mult suflet la acţiuni de voluntariat. Mi-a propus să ajut Asociaţia STEA şi uite-mă aici”, spune cu mult entuziasm Veronica.
Deşi este de doar câteva zile la Satu Mare, Veronica i-a cunoscut pe beneficiarii Asociaţiei STEA şi a vizitat câteva din lăcaşurile în care majoritatea acestora trăiesc. “Pentru mine nu este ceva nou ceea ce am văzut. Făcând munca de voluntariat de mulţi ani, pot spune că m-am confruntat cu multe situaţii de acest gen. Însă ceea ce am văzut este o realitate dură şi totodată interesantă. În Spania am cunoscut mulţi ţigani, însă nu trăiesc chiar în aceste condiţii precare. Consider că trebuie să ne deschidem ochii şi să ne indignăm. Nu putem să stăm acasă pe canapele, în timp ce afară unii mor de foame sau îngheaţă de frig. Este inacceptabil!”, mai spune Veronica.
În prezent, Veronica Fernandez lucrează la un show-tv ca şi secretar de producţie, realizat şi distribuit în Marea Britanie, o comedie despre străinii care aleg Spania ca destinaţie de vacanţă.
Florin Dura

One Response to Veronica Fernandez va realiza un film documentar la Satu Mare

  1. Si uite asa ne vom face din nou de ras in fata lumii.Vivat Romania.

    vasile
    4 September 2013 at 07:17
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *